Egosoft X4
-
Jóózsf István #7175 Hosszan ecsetelhetném, hogy mit csináltam a játékban az elmúlt három órában. Vagy feltölthetném a két órás felvételt, amit közben készítettem, de helyette inkább azt mondom, hogy: EZ A JÁTÉK HÜLYE MINT A SEGGEM!
Annyit mégis bedobnék, hogy régen, ha azt mondtam egy kapitális flottának, hogy menjetek és lőjétek szét azt az állomást, akkor mentek, körbeállták és tisztes távolságból végezték el a munkát.
A minap ugyanezt megpróbáltam, kb három perc alatt lőtte porrá a flottát egy Káka állomás.
Ma azt csináltam, hogy beültem a legerősebb MOD hajóba és magam kezdtem lepucolni. Ez tartott két órán át.
Közben, minthogy veszettül unatkoztam, megkértem még két ugyanolyan kaliberű, típusú, márkájú hajót, hogy segítsenek. Ketten nem éltek összesen másfél percet. Mindent csináltak, csak azt nem amit kellett volna. Van most egy pánostoba parancs a vezérlésükben, mégpedig, hogy az utasítást mindenáron meg kell szakítani azzal, hogy a környék vadászaival baszakodjanak. Amihez elegek lennének a kis lövegek is, de nem a főfegyverrel kell csinálniuk. És hogy ne legyen olyan egyszerű be kell repülni közben az állomás fegyvereinek a hatósugarába, ami kb 13 másodperc alatt lő szét egy ilyen rommá tuningolt hajót!
Ezt végig néztem kétszer és csak bólogattam, hogy nem véletlenül nem játszom ezzel a fossal.