Egosoft X4
  • RJoco
    Közben én is haladok a játékommal.

A második Astridból nem ugrott ki a pilóta. Csak a megsemmisítés maradt, úgyhogy visszatöltöttem a támadás előtti állapotot és egyelőre élve hagyom.
    A sajátommal már annyi kört mentem, hogy a 11 millás bevétel 10 milla alá esett. Már csak 1-2 kör cuccot fogad az állomás, úgyhogy most jegelem is a projektet. Amúgy is jó sok millát összeszedtem, épp 60 körül van a büdzsé.

Az állomás is szépen épül, már minden gyártó modulból van 1. Most a raktárat fejlesztem, aztán jönnek a kukás modulok, majd megint gyártó modulok, meg raktárak.
    Vettem is 3 L-es bányászt, mert a másik 3 kevés az ércekre. Mindig hiány van. Bezzeg egy gázos még simán ellátja az állomást. Nem baj, így lesz már 6 L-es.

A boronoknál volt egy szép küldetéssorozat. Asszem meg kellett találni valakit, leszállítani 3 Mako-t és felhúzni egy állomást nekik a teladi űrben. Az állomás kijött 2 millából. A BP-k hozzá jó sok millában fájtak volna. De pár EMP és némi keresgélés megoldotta a dolgot. S Oasis-t nagyon nehéz volt találni. A legtöbb állomásra M és L van telepítve. A dokkjuk viszont nagyon cuki. Asszem 4M14S. Az már szép kapacitás. Az állomásért cserébe kaptam egy Hydra Regal-t, Pulse Railgun-nal. Bár csak 4 darab van rajta, de nagyon brutálul oszt. Asszem megvan az új kedvenc hajóm. És úgy kaptam meg, hogy nem is kellett módosítanom, csak a szoftvereket fejleszteni. Minden a legjobb rajta. És mindent meg is tuningoltam, mert már csak a High Mass teleportációt kell kifejlesztenem a halacskának. Az nvidium-mal majd megint jól megszívom. A múltkor is úgy küldözgettem jobbra-balra a szektorban a bányászt, hogy legyen már meg az a nyamvadt 1400 darab, ami még hiányzott a 2000-hez.

Szóval jól haladok. A fölösleges árut szépen viszik az állomásról, jó hely ez a Heretics End. Az EC nagyon jól fogy. Kell is majd még pár napelem is.

Asszem a következő lépés a repunövelés lesz itt-ott, hogy tudjak szép nagy és erős csatahajókat venni. Bár jobb lenne az építő modul, de nagyon drágák egyelőre.