Egosoft X4
  • RJoco
    Nem tudom. Nekem a mostani kezdésnél egyszerűen megjelent előttem az állomás.
    Korábbról meg már nem emlékszem, olyan rég volt. Lehet, hogy a fighter-t robbantottam, mert amúgy is volt jobb hajóm. Nem nehéz szerezni/venni.

Állomásokat is szkennelhetsz. Nálam gyakran dob be szállítós feladatot.
    De a lődd szét az aknákat is egy elég egyszerű feladat. Vagy a műhold javítás. Így az elején ezeke tök jól jönnek, később rá sem fogsz nézni.
    Ami nagyon hasznos tud lenni, ha felveszed az építkezős melókat. Bár most még nem tudsz építkezni, de nincs időkorlátja. Később szintén jó bevétel lehet.
    Persze a Blueprint-eket össze kell szedni, de ez megoldható, miután kifejlesztette a hal a megfelelő hackelési technikát. Elég egy EMP bomba/modul.
    De van, hogy amúgy is bedob a játék egy/két BP-t állomásszkennelésnél az adatlyukaknál. Az EMP-vel te sem csinálsz mást, mint adatlyukakat generálsz. Ennek is megvan a trükkje, hogy ne kerülj bajba. Ezért is jó a feketepiac, mert ott egyszerűen lehet ritka összetevőt szerezni az EMP bomba gyártásához. A többi meg kavicsból kiszedhető. De ennél a kereskedőnél bombát is vehetsz akár.
    A dokk trader-nél van egy craft pult, ott meg tudod nézni, hogy mi kell a bombához.
    A gyártó/javító modulokon kívül mindent össze lehet így szedni. Azért nem mindegy, hogy egy bomba vagy 10 milla egy lakómodul. Az EMP bomba úgy 125k Cr körül mozog. Ennyibe csak nagyon kevés modul kerül, mindegyik a többszöröse ennek.