Egosoft X4
  • RJoco
    Nekem is megfordult a fejemben, hogy váltok a 9000-es sorozatra, de én mindenképp meg akarom várni a 3D verziókat. Kevesebbet fogyasztanak, kevésbé melegszenek. És mivel játékon kívül csak chia-val tudtam kihasználni az 5950X teljesítményét, így nem látom értelmét ilyet venni. A legtöbb programnak az a baja, mint az X4-nek. Nem használja a magokat. 3D tervezésnél is csak azt látom, hogy számol ezerrel, 1 maggal. A videók konvertálásánál ugyanez a helyzet. Hiába az erős proci, legalább annyi ideig tart megcsinálnia, mint amilyen hosszú a videó.

Kidumálni? Hát nem a játék elején. Szerintem. Még se pénz, se flotta.
    Mondjuk az első foglalásánál elcsesztem, hogy nem hívtam, hogy adja meg magát. Csak nekimentem. Aztán mikor a hullja úgy félig volt, akkor kiugrott. De a legénységet vagy annak egy részét otthagyta, mert 3-an voltak rajta, miután birtokba vettem. Lehet, hogy a kurtizánok :) Még nem néztem.

Ez a része mondjuk kicsit szintén fájdalmas volt.
    Próbáljak meg csalni a versenyen, mert az olyan tisztességes. De mikor választhatok, hogy rámuszítja a VIG-et vagy puszipajtások lehetünk, akkor utóbbi esetén miért nincs olyan, hogy ezt kijátszva megszerezzem az infót, életben hagyjam a teladit és elcsaklizzam a hajót? Vagy épp kinyírjam őket?
    A kopasz is eljátszotta a halálát, meg lehetett volna ezt tenni a teladival is.
    Na de már mindegy. Most így megy tovább a történet. Majdcsak összejön a 15 misi. Asszem ez lesz, mert egyszerűbb ezt összeszedni, mint egy flottát építeni, amivel legyalulhatom az állomást. És akkor is kérdéses, hogy milyen viszonyt ad a játék.