Egosoft X4
-
De egy kedves dlc.
Vagy perkáljak 15 misit, különben -15 a VIG-nél vagy nyírjam ki a havert és pusztítsak el egy VIG állomást, de az állomás mellett még sok hajó is rámtámad.
Természetesen az első eset lesz, aztán remélhetőleg azt a -15-öt tudom orvosolni némi állomás körüli lövöldével, mint más fajoknál.
A 15 misi meg majd egyszer, ha lesz annyi fölös lóvém.
Így az elején még nincs.
A K-ra visszatérve. A kis nyavajás 20 perccel az idő lejárta előtt jelent meg a rendszeremben. Az állomás csak akkor szólt, hogy lövik, mikor egy modul már kipurcant. Ezt onnan tudom, hogy először T-5:00 percre töltöttem vissza és akkor már ott volt az állomásnál, de az első üzi ugye T-0:05 másodpercnél volt. Mivel kilőtt egy bányászt is, így másodszorra, visszatöltöttem a T-40:00 percet és a sárkánnyal átcsasztáztam a szektorba. Kiraktam pár műholdat is és vártam. A kis vadászt, amivel a versenyre is mentem, odaküldtem a bójához, úgyhogy azzal mentem tovább a kapu nélküli rendszerbe.
A K-ról leszedtem a fegyókat, aztán hívtam a haverokat. Cobra, PE, Hydra. És besegített pár ZYA-s arc is, bár elég lagymatagon. Nem egész 20 perc alatt elintéztük. A fejlesztett harcról meg hát.
Inkább feltöltöm a videót, aztán mindenki eldöntheti maga.