Egosoft X4
  • RJoco
    Van rendőrségi engedélyem és nem tudok szkennelni.

Hiába váltogatom a tervező nézetet a többivel, nem mutatja megfelelően az építést. Itt lehet, hogy az lesz a megoldás, ha hagyom befejezni az építőt. Talán akkor helyreáll.

Megvettem a sárkányt. Pontosabban a Dragon Raider-t. Rádobtam a split ratatát, mert az erősebb, mint a másik. Ami igaz is, oszt rendesen. Csakhogy egy lézertornyot nem lehet vele leszedni, akkora a szórása.
    A másikkal nem csak az a baj, hogy gyengébb, hanem, hogy a hatótávja több, mint 1 km-rel rövidebb is. Azért nem mindegy, hogy 3 vagy 4 km-ről már lőhetek. Mondjuk most csinálom a fejlesztéseket. De nem tudom, hogy lehet e annyit fejleszteni a spliten, hogy jó legyen vagy érdemesebb a másikat fejleszteni, mint régen. A split a neutron gatling, a másik meg a bolt repeater. Természetesen mindkettőnél az MKII-t vettem figyelembe.
    És kicsit zavar, hogy a pajzsa feleakkora, mint a kobráé. Oké, hogy 6 ágyú, de csak 2 torony.

Most így a végén lelőttünk a splitekkel egy K-t. Persze a sárkányok akkor jöttek, mikor már 0-án volt a pajzs és épp a pajzsgenerátorokat rendeztem.
    Ezzel a fejlesztett vezetéssel pont olyan hülyék, mint korábban. Simán nekirepültek a K-nak. A kis vackok meg olyan szépen bejöttek a tűzvonalamba, hogy öröm volt nézni, ahogy rajtuk pattog a skuló. Szerencsére senki nem haragudott meg, nade akkor is. Kb. 300 méterre voltam a hajótól. Mármint a székem, mert a hajó orra közelebb volt.