Egosoft X4
-
Csak legyen meg a nagy flottám. Senki nem fog okolni engem soha többet. Nem lesz, aki okolhatna...
Így az "eleje" kicsit nyögvenyelősen halad. Ezt kicsit jobban is megoldhatták volna.
A spliteknél le kell perkálnom 20 misit. Aztán tudom előre, hogy később kell neki 400. Meg talán egy flotta. A paranid sztorit el sem kezdtem, mert oda is kell 400 misi. Meg egy flotta.
A boron és a pio megcsinálható volt különösebb gond nélkül. A terrán nem tudom hol indul, még pirosak. De oda meg nekem kell egy kisebb flotta, ha jól emlékszem. Asszem az állomásvédős feladathoz nem elég egy sárkány. A yaki meg csak utána indul talán.
István, te párszor panaszkodtál a hulladékújrahasznosítás EC igényére. Én úgy láttam, hogy a Tide-nál 1800% a nap ereje. Ez talán még a Merkúr rendszernél is nagyobb. Lehet, hogy a Tide-hoz kellene csinálnod a feldolgozót.
Ja, erről jut eszembe, még ez a dlc sem olyan egyszerű így az elején, mert egy ponton ki kell fejlesztenem az összes hajtómű tuningot. Az meg felettébb nem tetszik, hogy csalással kellene győzni. Jó, persze, jó bevételem szokott lenni az állomások hekkeléséből, de ez egy sztori. Inkább mennék és lőném le :))