Egosoft X4
-
Még jó, hogy felveszem a játékom.
Kaptam egy küldit, hogy két adag kaviárt szállítsak le. De benéztem, nálam csak egy volt. El is könyveltem, hogy akkor erről ennyit. Mentem mást csinálni.
Aztán venni akartam adv. műholdat. (Nem sikerült.) Olyan rendszerbe "tévedtem" (itt van EQ), ami tele volt kaviccsal. Mondjuk a naggya üres. A szállítási időből még vissza volt fél óra. Úgyhogy nekiálltam tojásokat gyűjteni. Úgy 22 darab kellhetett. 8 perccel a leadás előtt meg is lett. Gondoltam, hogy nem vacakolok a gyártással egy külön állomáson, majd legyártom ott, ahol kell. De nem mutatta a játék, hogy hol kell. Én meg már nagyon elfelejtettem, hogy hol vettem fel a feladatot. Pedig a BM-hez is elmentem venni ezt-azt. Viszont a térkép nem jelezte ennél az állomásnál, hogy van BM. Szóval nyomtam egy "szünet"et és elkezdtem visszanézni a felvételeket. Szerencsére elsőre beletaláltam. Még a videóban is jó helyre pörgettem. Így másfél perccel az idő lejárta előtt sikerült is odaadnom neki az ikráit. Ez jócskán megdobta a bevételem, 4 misit adott. Így az elején, amikor alig akar megépülni az első okostéglát termelő egység, elég jól jött.
Végre megtaláltam a roncsos részt. Meg a napkitöréses szektort.
Erről jut eszembe, meg a javított dolgokról. Szerintem korábban sokkal jobban működött az Explorer parancs. Úgy nézem, hogy most egy katasztrófa. Jobb, ha a nagy hatótávú szkennerrel körbekémlelek, majd egy kis hajót küldözgetek a kérdőjelekhez míg én haladok tovább. Bár most ezt sem csinálom. Úgyis várni kell az építésre, úgyhogy én repkedem. Közben szkennelgetek. És végre találtam egy állomást is ahol teladi L-es folyadék tároló van. Jó lesz megszerezni róla a BP-t.