Egosoft X4
-
Szia!
Mindegy melyiket indítot. A kettő független egymástól. A Timelines rövid feladatokat ad bizonyos szerepben. Korábban linkeltem pár videót, de amúgy is találhatsz egy csomót. Nézz utána.
Az Open World-ben vannak a sztorik, itt tudsz birodalmat építeni, kereskedni, fejlődni. A többi DLC is ide tartozik. Ennek az indításánál vannak különböző nehézségi fokozatok. A csillagos az ajánlott a kezdőknek. Két féle van. Vagy a Terran-ok közelében kezdesz vagy a Boron-ok közelében. Én most a Boron-ok közelében kezdtem. Így az ő szori vonalukat csináltam meg először. Ezt adta kapásból a játék. Azzal a minimális pénzzel és hajóval egész jól el lehet az ember. Közbeiktatva néhány küldit máris jobb hajóban űlhet.
Az egyéb kezdések vagy kilövik az adott szorit és már vagyonosabban indulsz vagy szegényen és a sztori vonal sem jön azonnal magától. Sőt, szerintem a HQ-t majd neked kell megkeresned. A Boron kezdésnél adta magától a küldetés, mindjárt az elején.
Jah, és mivel új vagy, ezért talán inkább a Tutorial résszel kezd, mert csináltak olyat is. Én még nem néztem, mert nem vagyok kezdő, régen meg a játék közben tanítottak meg. Az nem volt annyira tuti. Szerintem ez jobb lesz.
Az összes DLC jó. Ha tetszik a játék, akkor vedd meg mind. Később megvenni nem olyan. Ezért is kezdtem újra, mert korábban már volt birodalmam és utána jöttek a Terran-ok, meg Boron-ok. Utóbbiak területén már alig jártam, de az előbbieket sem ismertem meg annyira. Letoltam a sztorikat, aztán kb. annyi.
Ha elérsz egy szintre, akkor elkezd halódni a játék. 13 FPS egy komplex körül nem az igazi. Csatahajó fő fegyvereinek elsütésekor akad egyet a játék, szintén nem jó, bár ezt egy erősebb gép már orvosolta.