Egosoft X4
-
Kereslet nálam is van. Főleg hajóra, ha elintézek egy két gyártósort.
A Paranid és a Split folyamatosan háburúzik. Van, hogy mind a kettő nálam gyártatja a hajóit, amik kb. azonnal megsemmisülnek kidokkolás után, mert szétlövik egymást az állomásomnál. Úgyhogy ismét gyártatnak.
Érdekes, hogy azt írod, hogy az elején mindenki erős. Mikor én kezdtem, akkor mindenki gyenge volt. Mindenki építkezett, hajók sem voltak nagyon. Ahogy fejlődött mindenki, úgy lett telítettebb a játék.
A Xenon-nal nehezen bírtak. Ha nem segítek, nem tudom mikor kerekedtek volna felül. És én is egy kis Nemezissel vagy Sárkánnyal estem neki a K-nak, mert nagy hajóm még nem volt. Lassan, de ki tudtam lőni.
Nem csak a komplexekkel van gond. Amúgy persze, hogy ezt nem reklámozzák. Nem tenne jót a játéknak. A fejlesztők is csak annyit játszanak, hogy megmutassák, fut. (Egyéni vélemény, de nekem úgy tűnik.)
Az egyik rendszerben direkt csináltam sok kis gyárat. Minden anyagra egyet. Néhány gyártómodullal. Kevesebbel, mint te. Szétszórva. Ezt sem szereti a játék...
Meg a sok hajót sem.
Egyszer kiírtottam a galaxist. De tényleg mindenkit. Na, utána nem volt gond az FPS-sel a komplexeim mellett sem. Csak ugye üres lett a játék.
A terraformálós lehetetlen erősségű feladatánál azt a rengeteg jeget visszatöltögetéssel kellett leküldenem a bolygóra, mert néha elszámolta a gép és nem könyvelt le minden leküldött csomagot. Ez pont az a jelenség, mikor X3 Reunion-ban egy M0-ás hajó összes lövege tüzel, szemben egy K vagy I összes lövegével és én nyerek, mert a másik lövedékeinek a felét eldisszipálja a processzor. Volt-nincs.
Ha nálad számít, hogy visszavedd a grafikát, akkor kevés a VGA-d. Nekem sosem volt ilyen gondom, a VGA mindig unatkozik. A 4080-ason még nem is játszottam. Várom a 20-át. De az 5950X-en pont olyan problémám van, mint Istvánnak.
És ugyan ki ne szeretne komplexeket építeni és menedzselni?
De sajnos ez nálam is úgy működik, hogy rendszeren kívülre megyek. És, ráadásul ez még nem is elég, mert sokszor a rendszerben is nagyon kívülre megyek. A múltkor az orrom előtt veszekedett két kis vacakkal a Paranid meg a Split. Egyfolytában ment a rádiózás, de egyik sem lőtte le a másikat és nem is takarodtak el. Annyira idegesítettek már, hogy odamentem és lecsaptam mind a kettőt. Vagy az idióta kalóz, amelyik azt gondolja, hogy majd jól kirabol. Aztán mégsem.
Asszem a rádiózás is leállítja a SETA-t. Már csak ezért is volt idegesítő a két bohóc. Ha meg rám támadnak, akkor főleg leáll.