Egosoft X4
  • Jóózsf István #6977
    Ez a hozzászólás nem a játék számítási kapacitásáról és a sebességéről szól.

Minden egyes verzióban, olvashatjuk, hogy fejlesztettek a kapitálisok, meg úgy általában a hajók mozgásán, manőverezési képességén. Most a harci manőverekről ne beszéljünk.
    És én felváltva fogom a fejem és/vagy török ki hisztérikus zokogásban, vagy kacajban.
    Tényleg? Tényleg ezt nevezitek ti fejlesztésnek?

Emlékeztek a ribörsz első kiadására, amikor órákat kellett várni, hogy egy idióta teherhajó kurva nagy felesleges kört leróva dokkolt egy állomásra? Ha el nem b.szta! Mert akkor ment még egyet és még egyet!
    Szerintem nem vagyunk félúton a fejlett és az akkori szerencsétlenkedés között.

A másik nagy fájdalmam az esztelen lövöldözés. Többnyire az én káromra. "Ilyen az élet!" Mondhatnák a gyökér fogadatlan prókátorok. De nekik van egy rossz hírem. Mert az élet olyan,. hogy az állomásom az első baráti tüzet még elnézné. A másodiknál már erélyesen figyelmeztetné a parasztot, hogy viselkedjen. A harmadiknál meg úgy törölné a létezésből, hogy űrszemét sem maradna belőle!
    És most mi van? Szétlövi a tetű az építési raktáramat én meg várhatom, hogy befejeződjön az építkezés.

Ehhez a játékhoz nem gép kell, vagy pénz. Hanem sok-sok türelem és még több nyugtató. Lehetőleg a hatékonyabbakból.

Más: Nem tudom mi van a húgyúbbal, de lejátszani nem képes semmit normálisan. Viszont ennek a dejónak a feltöltését akkor kezdtem, amikor itt a hozzászólást. Visszakattintottam a megosztó linkért és már azt írta, hogy 4K-s feldolgozás is kész van! AZTA!!!! :-O