Egosoft X4
  • Jóózsf István #6965
    Ész érveket is fel tudsz sorolni ahogy én, vagy csak leírod még párszor, hogy hülye vagyok és hogy egyáltalán nem értek hozzá. Esetleg soha életemben nem láttam személyi számítógépet?!
    Szakember? Hol? Ki? Miért?
    Miért kellene szakember egy mai pc összerakásához?
    Megveszem az éjjel-nappali pc boltban hazaviszem összerakom és működik. Már ha...
    Már ha eltöltesz napokat órákat az internet előtt, hogy megfelelő sorrendben beírd a keresőszavakat, mert különben nem a te problémádra találod meg a választ. Hogy a már meglévő és/vagy frissen vásárolt eszközeid miért nem működnek megfelelően. Egy végfelhasználó lehet, hogy sosem jön rá, hogy az ő gépe valójában sokkal többre lenne képes...

A hőskorban nem volt ilyen, amikor még dzsámpereltük az alaplapot. Igazad van. Nem vagyok szakember. Nem is leszek az. De attól még amit a vízhűtésrlől írtam az igaz és furcsa módon arra nem reagáltál...
    Szóval: Pontosan mennyi ideig is működik zavartalanul egy vízhűtés?
    Mik a fenntartási költségei? Milyen hibalehetőségekre kell felkészülni? Mennyi ideig is szolgál és mindezt mennyi pénzért?

Azt jól értettem, hogy egyszerűbb karban tartani? Szóval szétszedni a gépet. (Széthúzgálni az összes kábelt, amivel a perifériákhoz csatlakozik.) majd áthelyezni egy olyan helyre ahol azzal nem okozunk kárt, ha a folyadék véletlenül kifolyik. Leereszteni. Szétszerelni az összetevőket, gondosan elsikálni, hisz a leülepedett szottyos maszlagtól meg kell szabadulni. Mindezt úgy, hogy lehetőleg egyetlen fittinget se szerelj szét, mert nem arra tervezték őket és esetleg megsérülhetnek. És ha nincs otthon tartalékod, akár jövő hétre is megérkezhet Németországból vagy az épp csődbemenő EK-tól szlovéniából. Persze! Van itthon is. Szintén jövő hétre...
    És akkor már csak fel kell töltened, ellenőrizned, hogy ne szivárogjon sehol. Mert ha igen, akkor azt most nem írnám le. Vissza a gépet a helyére. bekötögetni és már kész is vagyunk!

Ezzel szemben azt a fránya ventilátort le kell szedni a hűtőről kifújni sűrített levegővel, esetleg kiporszívózni. Ventilátor vissza... Go.
    Igazad van. Én ehhez IS hülye vagyok!

Tehát:
    Néhány ezer karakterben, leírnád pontosan az összes előnyét és hátrányát mindkét rendszernek?!?!?
    20.-ig úgysem tudunk itt miről értekezni!
    lehat akár több oldal is. Csak tedd rontásba, hátha valakinek bántja a szemét.

Tisztelettel.: a HÜLYE!
    Bocsánat! A Hozzá Nem Értő (Mindig is szerettem volna egy harmadik nevet. A József István olyan snassz. Meg nem is az én nevem! (De akkor kié?) És ki vagyok én?
    Jaaaa, a HÜLYE!