Egosoft X4
  • RJoco
    Mi a gondod a térképezéssel? Azon kívül, hogy az 5.0-val elcseszték az egészet. Te még bétáztál is, meg végigtoltad a DLC-t is.
    Áruld el nekem légyszíves, hogy melyik gombbal tudok a leggyorsabban a saját helyzetemre ugrani?
    Mert amikor megnyitom a térképet, akkor tuti, hogy az utolsó aktuális helyzetet mutatja, amikor bezártam. Aztán kereshetem meg magam.

A rendszernevekre olyan ötletem támadt, hogy csinálok a monitor alá egy világítós térképet színes ledekkel. Milyen menő lenne már? Aztán most eszembe jutott, hogy minek, mikor úgyis a széles monitoron játszom és fölötte meg ott a 4K-s, ami mindig megy, mert az adja a hangot. Csak valami jóféle képet kell keresnem a neten.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És ezt mind az ügyfélkapun vagy kormányablakban kell csinálni?
    Utoljára úgy 2008 körül foglalkoztam ezekkel. Bementem az eon irodába és elintéztem a villanyt. (Németben 200 km-re van eon iroda, mindent telefonon kell. Az email-ekre hetek alatt reagálnak.) A fűtés miatt a hőerőműbe mentem, a víz miatt meg a vízművekhez. A közösköltségnek volt egy szövetkezete, azt meg ott intéztem.