Egosoft X4
  • RJoco
    Nem tudom. Bekapcsoltam a gépet, már frissítette a steam a játékot. Rámentem a DLC-re, már ott volt az ára.
    Kosárba be, aztán kiderült, hogy a paypal bejelentkezési adatokat nem tölti ki magától.
    Akkor weben fel, bejelentkezés, guard kód megadása, kosárba be, paypal hitelesítés és végre meg tudtam venni.
    Aztán leszedett még egy keveset. Az már gyorsan ment.

2 vagy 3 rendszerüket könnyen megtaláltam. Meg találtam lakatlant is, ahol majdnem elpukkantam.
    De egyelőre semmi feladat a hajógyár építésén kívül. Ott meg kicsit szemétkedem, mert, ha lelövöm az építő raktárat, akkor nagyon sok anyagot el tudok nekik adni :D Büntit meg nem kapok érte :P

Szerencsére a szélvédő tükröződése kikapcsolható. Nagyon hamar ki is kapcsoltam.
    És nagyon jó, hogy beszereztem a széles monitort, mert ezen eszméletlen jó most.
    Egyedül a rendszernevek hiánya zavar, de nagyon. Ki kell nyomtatnom vagy valami, mert ez így ultragáz.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért nem mész be a megfelelő irodába és iratod át.
    Ahogy olvasom, az egész rendszer gáz. Eleve minek doksit letölteni, kinyomtatni és postázni? Az első kettő még oké, ez kb. mindenhol így megy. Kell a kéz aláírásod. Nade aztán? Miért nem lehet visszatölteni és csókolom.
    Ha már postázni kell, a tanukat megértem. Mi lenne, ha valaki kedvesen a nevedben benyújtaná a dolgot, te meg nézel mikor jön a csekk. De ezért lenne ott az ÜK a rohangálás helyett.
    Amúgy mik azok a közművek?