Egosoft X4
-
Jóózsf István #653 Másnak térkép e táj, nekem meg egy katyvasz. Nem tudom mit nyomtak amikor "felskiccelték egy papírra," de életük legjobb cucca volt! Kezdem visszasírni az X3 zónáról-zónára kapuit!
Valamint az sem igazán tetszik, hogy a javát kitakarják az információs lapocskák! Jobb lenne, ha nem látnánk őket és csak akkor kerülnének elő, ha rányomnánk, vagy fölévinnénk az egeret.
Nem tudom rájöttetek-e már, de k-lejmolni nem úgy kell mint az X3-ban, hanem mint a ribörszben. Csak itt nem pilótát viszel magaddal, hanem tengerészgyalogost! (Én meg zümmögtem a Diszkóveri körül űrruhában, mint egy idióta!)
Az emberkereskedelem sem a megszokott... Gazdasági igazgatónak a saját hajóm pilótáját/kapitányát neveztem ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hiába tudok teleportálni az egész univerzum bármelyik pontjára, amikor az volt a feladat, hogy fogadjak fel egy menedzsert, akkor leszálltam az első létesítményben, odaslattyogtam az első lényhez és mondtam, hogy itt és itt kellene dolgoznia "Az a helyszín elérhetetlen..." mivaaa'?
Nekem ez egyelőre zagyvaságnak tűnik!
Paranidok kineveztek! Nem tudom minek, de hozzáférek a hadihajókhoz és rendőrigazolványt is adtak mellé. Fogalmam sincs mivel érdemeltem ki. Épp egy küldetést fejeztem be, amiben egy felbecsülhetetlen értékű valamit kellett azáltal visszaszereznem, hogy szétlövök egy "M"-es hajót... Jött az üzenet, hogy fáradjak már (a fene tudja hogy hívják, de nála vannak a mindenféle jogosítványok. Nevezzük polgármesternek!) elé és vegyem át a rangom.
Az építkezésről azt gondolták a készítők, hogy a játék elején biztos nem fogunk, ami logikus is, de olyan mértékben bonyolították el, hogy kedvünk se legyen. Teszem, azt gyártani akarunk valami fegyvert és el akarjuk kezdeni az építkezést, és olyanba futunk, hogy kellene egy egy elem, legyen az akár csak egy összekötő folyosó, de nincs meg a tervrajza, (Már miért lenne?!?!) Akkor szintén a polgármesterhez kell elzarándokolnunk, hogy néhányszáz pengőért megvásárolhassuk!
Ami tetszik benne hogy az építész hajó megmarad és nem éktelenkedi a komplexum mellett. Lehet nyugodtam fullosra pimpelni! Nem is ahhoz dokkolnak a teherhajók, amik az építőanyagot hozzák, hanem egy "akármihez".