Egosoft X4
-
Jóózsf István #637 Nálam is volt ez a lövök is, szkennelek is. Valahogy úgy sikerült kikászálódnom belőle, hogy a hajó infojában (jobb gomb - info) is lehet a fegyverekkel babrálni. (és én ott is állítottam el!) Asszem az a lényeg, hogy a fegyver sorban sehol ne legyen pötty, vagy csak az elsőnél? Mindegy próbáld ki.
Sajnálom Tokra, hogy nem megy. AZ van ezzel a vulkánnal, hogy régebben lehetett-kellett külön telepíteni. Illetve magában a drájverben is külön volt pipálhatóan. Most már nem kakiznak vele... "Felhasználóbarát" -módon egyben van.
Lehet, hogy akkora sztori van benne, hogy már a végére is értem? Vagy legalábbis megszűnt a küldetéslánc. Ugyan nem a történet viszi a játékot (vagy de) de jó lenne ha valami köré lenne fonva a mágnássá, vagy hadúrrá válásunk!
Boron(ok) márpedig van(nak)! De mostmár juszt sem árulom el miképp találkozunk vele, akár teljes valójában. Pedig amikor megláttam az vol az első gondolatom, hogy lefényképezem neked!
Építkezésbe is belekóstoltam! Ez tulképp semmiben - nemsokban különbözik a ribörszétől de vannak benne üdítően jópofa csavarok.