Egosoft X4
  • dimre
    Belenéztem a virág verzióba, gondolom nem volt még semmi aprócska javítás sem, ahogy ismerem az egot, úgyhogy ua. mint a hivatalos. Találtam pár bibit, pl. mode váltásnál normálról - long range... (gyors-gomb, shift+3 komboval, nem a menüben váltottam át) "L" nyomkodásnál a fegyver is lő, ez baromi jó, ha véletlen találok valamit ami túl közel van azzal a lendülettel szitává is lövöm. Rebirth-es feeling-em lett mikor a pici hajócskával beszorultam a leszálló platform alá, és megy a tiki-taki eredmény nélkül.
    Ami kifejezetten idegesít, az a háttér-szövegelés, nem tudom érint-e a sok duma, nem figyeltem rájuk, vagy csak ez is egy "tegyük élettel telibbé az univerzumot" egos fogás.
    Az irányítás elsőre szokatlan, de lehet fazonra igazítani, a régi bevált bill. kombinációkra, ez mondjuk alap dolog.
    Pár Xenon hajót leszedtem, de egyszer-kétszer majdnem meglógtak, gondolom gyorsítót használtak (és nem hibára gyanakszom), mire pilláztam egyet, már jó 8-10 km-re eliszkoltak.
    Én azt hiszem, nem lesz gond ezzel a résszel, ezek apró malőrök az elődhöz képest, Bernd-ék befoltozzák, csak idő kérdése, amilyen tempóban dolgoznak, megvárják míg lesz egy oldalnyi javítandó hiba. Erősen érik a vásárlás gondolata, az ünnepekre bespájzolok kaját, és magamra zárom a kecót.