Egosoft X4
  • RJoco
    #6312
    Jumpdrive helyett ott a teleport. De autopilótával és egy gyors hajóval, meg az autópályákkal viszonylag elég hamar oda lehet érni mindenhova. Ha meg elég nagy iparmágnás lettél, akkor akár minden szektorba beállíthatod a kedvenc hajódat és csak rá kell teleportálni.
    A teleport már csak azért is hasznos, mert a hülye szállítók gyakran ritkán szólnak, hogy lövik őket. Ráteleportálsz és az IS előnyeit, meg a pilótatudásod kihasználva adott esetben sikerülhet megmentetni. Persze ez sem mindig működik.

    Az jó, hogy te meg vagy elégedve a konfigoddal. Csak ez számít. Én azért örültem, mikor a 6. generációs i7-est egy 5950X-re cseréltem.
    Aztán az is dobott valamennyit, mikor a 980 Ti-t cseréltem újabbra.

    Először én sem akartam mod-okat használni. De az M-es hajók hangja tényleg szörnyű. Aztán meg jól jön az is, ha nem kell a rendőröktől félnem tiltott áru miatt, így minden hajón van egy tuti rekesz, amit nem fedeznek fel. Ez Reunion-ban is így volt. Van, aki szereti ezt a minijátékot én nem. Aztán ott van amelyikkel egyszerűen magamhoz tudom húzni a cuccot és máris a raktérben van. Vagy 3 km-es körzetben szedi össze? Már nem is tudom. Persze van aki szereti ezt a végeláthatatlan farmolást is. A megnövelt radarokkal vigyázni kell, mert az mindenkinek megnöveli a radarját. A terrán dlc-ig használtam is. De az egyik sztori feladat megcsinálhatatlan, ha be van kapcsolva.
    Most csak így a legfontosabbak jutottak az eszembe.