Egosoft X4
  • Jóózsf István #6290
    How satisfied are you with the game performance on your hardware?
    (5 = Completely; 1 = Not at all)

    5 = 29%
    4 = 36%
    3 = 22%
    2 = 9%
    1 = 3%

    Sejthetitek, hogy én melyik csoportba tartozok.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Az X-sorozat játékai mindig is magas hardverigényűek lesznek. A játék természetéből és a sorozatra vonatkozó elképzeléseinkből adódik, hogy a technikai követelmények gyakran kizárják a kisebb teljesítményű rendszerek használatát. A teljes univerzum-szimuláció például mindig több CPU-t és memóriát igényel, mint a műfaj többi játéka. Az a tény, hogy a felmérésben résztvevők 65%-a meglehetősen elégedett a játék teljesítményével a saját rendszerén, némi bizalmat ad nekünk abban, hogy a megfelelő egyensúlyt találtuk meg. Ugyanakkor folyamatosan dolgozunk a játékmotorunkban a fejlesztéseken, hogy növeljük az X4 teljesítményét. Reméljük, hogy a nem túl távoli jövőben már beszélhetünk a következő nagy X4 frissítésről, a 6.00-ról, amely tartalmazni fogja a legújabb munkánkat ezen a területen.

    Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


    6.0 Ühüm. Attól nem félek, hogy az a hatpontnulla szaladni fog mint a nyúl! De jó olvasni ezt, mert akkor """"ESETLEG"""" (Feltéve, de meg nem engedve!!! ) tényleg fogok tudni EGYSZER játszani EZZEL a játékkal! Beszéplenne!

    "A Multiverzum online mód bevezetésével, remélhetőleg 2023 folyamán..." Tehát akkor nem törölték végleg!

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Egy kis mellékes megjegyzés a modok témájához: évek óta sorolunk tehetséges X-szériás moddereket csapatunk soraiba. Örömmel mondhatjuk, hogy az év elején Shuul (VRO és számos más mod) és kuertee (számos játékmenet és életminőségi mod) modderek elkezdtek velünk dolgozni az X sorozat jövőjén. Örülünk, hogy a fedélzeten vagytok, srácok!


    Jó volt ezt olvasni. Ha tényleg borítanak munkát ennek a fejlesztésébe és el is érnek eredményt vele, akkor talán az én véleményem is elkanyarodik a pozitív irányba és végre nem kell a fületekbe picsognom mindenért!
    Szóval: ÚGYLEGYEN!!! És már tolhatják is a 6.0 bétát, mert egész felcsigáztak!