Egosoft X4
-
Tényleg! Teljesen el is felejtettem, hogy van még a kukás DLC. Meg sem vettem. Na majd, ha letudtam ezt az első map-ot a gyártásban és lesz egy jó VGA-m, akkor nekifutok.
Pár napja elindítottam, a mentés betöltése igencsak hosszan eltartott. Azt hittem, hogy 55%-nál már nem akarja jobban, de végül továbbment.
Jocsó, meg JocSó? Hát jócsan az úgy. :D
Mindig elfelejtek kérdezni a gyárépítőssel kapcsolatban. Mikor a játékban vagyok, akkor néha szembejön, amúgy meg...
A topic-ját bumpoltam, de, hát, lehet, hogy jobb, ha itt tárgyaljuk, ha kell valamit.
Az EA legnagyobb baja, hogy időnként nagyot változik a játék. Ezért is tolom most ezerrel. Nameg, mert a hófutót nem jó 40-60 FPS-sel játszani. De PS-en vár a God of War is. Na nem az új, hanem még a régi. Ha tetszik, akkor lehet, hogy megnézem az újat is. Majd. Egyszer. Valamikor.
Kisviku: Szerintem több legóm van, mint egy gyereknek. Csak azért nem veszek mostanában, mert már nincs helyem, ahova tegyem. Pedig tudnék mit vásárolni. Ez a hobbi úgy két éve ütötte föl a fejét nálam és úgy 5500 euró ment el rá. Ebben van mondjuk jó pár ajándék (én fizettem, csak elszámoltuk) is a barátnőmtől és elég sokat vettem 100 euróval olcsóbban, mint a listaár. Ha mindent listaáron számolnék, akkor 6k fölött van.
Az pont nekem is a bajom, hogy ordítanak a kapitányok és nem azt teszik, amit kellene. Ami jobban gond, hogy a rendszerben lévő járőrök nem védik meg a hajóim.
Az értesítések beállíthatóak és kikapcsolhatóak.
A log-ban az is látszik, hogy melyik hajódat hányszor állították meg a zsaruk ellenőrizni. Erre is van értesítés, ki is kapcsoltam. Baromi idegesítő. Mondjuk, ha kapod az értesítést, akkor van kb. fél másodperced reagálni, hogy mit tegyen a hajód. Köszi. Fél másodperc. De legalább van rá lehetőség.