Egosoft X4
  • Jóózsf István #6207
    Tényleg azt hittem, ahogy a hozzáállásom kimagaslóan negatív a játékhoz, ha az Ego fórumot olvasom, de ott is vannak őszinte emberek. Ez egy hozzászólás fordítása a "No news, no feedbacks assume game is ended?" témában.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

100%-ban egyetértek. Ha kiadnak még egy DLC-t, ami nem tartalmaz jelentős és értelmes felületfejlesztéseket, akkor bármennyire is szeretem a játékot, a válaszom az lesz, hogy "Ok, F*$k You, végeztem ezzel, soha többé nem veszek Egosoft játékot.". (Az egész sorozatot egy Mega Bundle-ben vettem meg, szóval nem vagyok visszatérő vásárló, annak ellenére, hogy az X-1-gyel kezdtem).

Fejlesztőként 100%-ban megértem, hogy nem lehet erőforrásokat költeni olyan változtatásokra, amelyekért a cég nem kérhet pénzt, miközben az üzletben marad (pl. 6 hónapot tölteni az interfész javításával, új funkciók nélkül). Tehát a valóságot figyelembe véve, nekem megfelel a "DLC, amely bevallottan egy kicsit kevés tartalmat tartalmaz az árához képest, de nagy játszhatósági javulást hoz".

De egy olyan DLC, ami csak több tartalmat ad hozzá, anélkül, hogy legalább néhányat kijavítana a jelentősen hibás interfész és hajó AI problémákból...? Nos, ez csak egy nagy középső ujj lenne az Egosoft részéről, egy egyértelmű nyilatkozat arról, hogy szerintem teljesen rossz prioritásokat tartanak szem előtt. Ez egy olyan kijelentés lenne, hogy az Egosoft nem az a cég, amelyre további pénzt kellene költenem, mivel nem olyan döntéseket és játékokat hoznak, amelyek szerintem jó élményt nyújtanak. Inkább más stúdiók más játékait veszem meg.

Egosoft, ha figyelsz: figyelj oda. Azok az emberek, akik pénzt fizetnek a dolgokért (szemben a kalózkodással, ahogy a fenti orosz kommentelő említette)... minket tényleg érdekelnek ezek a dolgok. Felméréseket készítetek arról, hogy "a játékunk mely aspektusát élvezed a legjobban?". Holott a kérdés, amit igazán fel kellene tennetek, az is lenne, hogy "mennyire álltok közel ahhoz, hogy elég frusztrálónak találjátok a játékunkat, hogy azonnal ráugorjatok bármilyen közeli alternatívára, amint valaki kiadja, elhagyva minket és megölve a bevételi forrásainkat?". Gyanítom, hogy a válasz több játékos esetében, mint szeretnéd, az, hogy "már ott tartok".

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.10.30. 06:08:53