Egosoft X4
-
Nekem is a Reunion volt a kedvencem. Bár én olyan tökélyre vittem a sztori megcsinálását, hogy 8 óra alatt megvolt. Nem tudom hányszor csinálhattam meg. Jó sokszor.
Utána viszont volt egy nagy szünetem, mert a TC irányítása furcsa volt és az állomások is baromi nagyok voltak.
A Rebirth-et megnéztem, szerencsére 3000 Ft-ba került, teljesen legálisan, lemezes változatban. Steam-en akkor is aktiválni kellett... Kb. 16 órát bohóckodhattam vele, aztán hagytam.
A Foundation-be is jó egy évvel a megjelenés után kóstoltam bele. De lehet, hogy több volt az. A Split Vendetta már kint volt.
Szerintem nem rosszak annyira a sztorik, meg a választás lehetősége, ami befolyásolja a játékot is. De, ha valaki nem érti az angolt, akkor ahogy István is írta "ha nem figyelsz oda egy pillanatra, amikor a segéd karakter elmondja, hogy kb mit is kellene tenni, akkor töltheted is vissza a mentést, vagy különben úgy jársz, mint én, hogy fél órán keresztül bóklászol egy állomásban és körülötte űrruhában, közben mindenre rábökve-rálőve, hátha történik valami...".