Egosoft X4
  • Jóózsf István #5978
    Tényleg csak a humor kedvéért:
    Azt még odaírhattad volna a felsorolás végére, hogy az 5.0-hoz minimum 12 magos processzor fog kelleni, mert ezentúl minden ríltájm történik. Teszem azt lövök egyet a galaxis egyik végében lézerrel és a másik végében abban az ezredmásodpercben meghal valaki, mert véletlenül eltaláltam! És az ezerszeres SETA is minimum hatvan képkockával szalad. Még akkor is, ha egymást érik a gyárak és a hajók.
    Továbbá a leparkolt tétlen flotta kapitányai felhívhatnának telefonon, hogy "Ne menjenek-e el ritkítani a gyökereket egyik-másik fenyegetett szektorba, hogy ne unatkozzanak? - Persze fiam. Menjetek csak. De ne karistoljátok össze nagyon a bicajaitokat!"
    Vagy a bányászok megbeszélnék egymás között, hogy "Ti hárman szedjétek össze ebben a szektorban az ércet, mi meg megnézzük egy másikban, hogy ne akadályozzuk egymást a begyűjtésben!"
    Lennének ötleteim a harci viselkedésre is, de azt meghagyom nektek. Ha valakinek van még hasonló... Ne fogja vissza magát! Ez egy szabad ország szabad fórumának a szabad témája!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.11.28. 05:37:08