Egosoft X4
  • tomonor
    #5976
    Na itt vagyok, sajnos a covid betette a lábát a családunkba így nem volt időm azóta írni, mert szaladgálok oda-vissza a kórházba :(

    Az alábbi listám nem teljes, csak azokat mondhatom, amiket már közölt az Egosoft.

    DLC:
    -A DLC főszereplői a kalózok, illetve a túlélők akik egy olyan rendszerben rekedtek, amelyet napkitörések súlytanak (Avarice, a trailer végén látszik a jelenség, illetve Windfall)
    -Kaszinó!!!!
    -Lesznek jópár új, roncsokból összetákolt hajók
    -Viszont a pálmát két külön hajó fogja vinni:
    1. Az Erlking (Erlkönig, Tündérkirály, vagy magyarul inkább Rézf@szú Bagoly) csatahajó, amelynek egy különleges fegyvere van és különleges módon lehet azt feltölteni,
    2. Az Astrid luxus yacht, amely a teljesen ki van dolgozva belülről is, tényleg eléggé csilli-villi.
    -Természetesen új sztorik is jönnek a DLC-vel, kipróbáltam őket, elég érdekesek.

    5.0 Frissítés:
    -A Paranid kapitális hajók majdnem mind cserélve lesznek. Ez úgy lesz megoldva, hogyha régi mentéssel tolod, akkor az aktív öreg Paranid hajók addig maradnak a játékodban, míg el nem pusztulnak, viszont onnanól már csak az újakat gyártják. A játékos részére még elérhetőek lesznek a régi modellek tervrajz formájában, viszont tényleg sokkal jobban néznek ki az újak.
    Ha új játékot kezdesz, már eleve az új modellekkel kezdenek a Paranidok.
    -Vontató hajók (tractor beam)
    -Hajóroncs újrahasznosítás (Scrap salvaging), amely a gazdaság része lesz. Állítólag ez az alapjátékba is kerül, de nem teljesen. Ha minden igaz, a kis hajóroncsokat az alapjátékba is lehetlesz újrahasznosítani, viszont a nagyokat (L-XL) már a DLC kompaktor hajói tudják csak szétkapni roncskockákra.

    Az 5.0 frissítés tartogat ám még egyéb kellemes meglepetéseket is, ám arról egyelőre sajnos nem beszélhetek.