Egosoft X4
  • LaLee67
    Igen a Hull factory egyszeru. Speciel nem jol fogalmaztam meg amit akartam, mert jarnak a gondolatok ide s oda a fejemben.

Atfogalmazom : pl. ha HQ-ra akarok 5 S/M, 5 L , 5 XL hajogyarat, amikhez mar sok minden kell, hogy gyarthassak , akkor ahhoz mi az osszes osszetevo ami szukseges?
    Ha mar tudom, pl. hogy 1 db S/M hajogyarhoz kell /most hulyeseget irok,mert nem tudom mi kell/,
    2 db weapon, 1 db Hull modul, 5 db turret modul, 3 db akarmi modul ,hogy mukodni tudjon, akkor mar azt betudom szorozni annyi darabbal amennyit akarok.
    Gyakorlatilag egy "Gyartasi fa" erdekelne engem , ami egyertelmuen megmondja: Lali vazze ha hazat akarsz epiteni, akkor ne a tetovel kezdd el, hanem az alappal :)
    Ujrakezdes elott szepen lepitettem hajogyarakat a HQ-ra es aztan kapkodtam a fejem, hogy mi a fax kell meg. Persze tudtam elore, hogy sok minden csak epp eloszor a tetot epitettem meg. Jo, rendben, kulsosoktol lehet hozatni a hozzavalokat,de en egy komplexet akarok epiteni.

Ekkor kezdtem el scannelgetni a factorykat,majd lefotozni a logikaikepuket. Sok kep van mar es jatek helyett kellene papiron rendszereznem ezeket es felepiteni egy rendszert, csak en gondoltam, hogy ez valahol mar letezik s ha igen , ezt kerestem volna....

Ertem en azt amit mondasz es azt is , hogy csak ido kerdese :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.26. 13:21:11