Egosoft X4
  • Jóózsf István #5727
    Még így sem fogadom el! Szerintem az így is nettó hülyeség. Az életben legtöbbször vízszintesen ábrázolunk, nagyon ritka, hogy kint a táblánál, vagy épp függőleges síkon helyezkedik el a papírlap. Tehát az sokkal logikusabb lenne, hogy a harmadik tengely lenne a magasság!
    Nyilván nem fogok foggal-körömmel ragaszkodni az igazamhoz, de szerintem a mi eredeti elképzelésünk sokkal közelebb áll a valósághoz. És kiváló táptalaj az önkéntes ügyvédeknek. (Fogadatlan prókátorok)
    Engedjük el!

    Lali!
    Azért annyira nem bonyolult az építkezés, vagy épp a gyárak komplexek megtervezése. Eleve az építési nézetben jobb kattal a modulon enciklopédia kiírja milyen anyagszükséglete van egy gyárnak. Abból már pici odafigyeléssel végig lehet menni a soron. A HULL Parts (Deszka) gyártás Pont nem egy bonyolult dolog.
    Persze, ha te előre tudod, hogy az adott gyár ennyi és ennyi végterméket gyártó modulból fog állni, ha a fene fenét eszik is, akkor esetleg tényleg jó lenne egy tervező program, ami megmondja előre, hogy ahhoz bizony ennyi elsődleges gyártó modul és annyi másodlagos, valamint amannyi bányászhajó...
    Aztán gondolnak egyet a fejlesztők és megváltoztatják az arányokat, mert túl kevés vas kellett valamihez. És már borult is a gyárad logisztikai felépítése.
    És hidd el, hogy ez csak idő kérdése! Én a két és fél év alatt vakartam már eleget a fejemet emiatt!