Egosoft X4
  • LaLee67
    Szoval, en mar teljesen belekavarodtam a dolgokba...

"Az első dolog, amit észreveszek a képeden, hogy nincs beállítva vételi mennyiség az adott cuccra."

Azert voltak a kepen automatara allitva, mert felrertettem a #5669 " Se zöld, se barna pöcök, vagyis a kereskedés automatikusan történik." hozzaszolasod. Az a banyaszokra vonatkozott csak, s en alltalanositottam az egeszre. Ezert visszaallitgattam a HQ-nal is.mindet, mert ott volt ugye a tulkapasom a tarolok lefoglalasanal. :)

"Ha csak úgy automatán hagyod, akkor vagy hoznak, vagy nem."

Ezt azert nem ertem, mert gondoltam, , ha mar van egy automatan beallitott tarolo kapacitas, akkor az azt jelenti, hogy amig az nincs tele, johet az anyag. Nekem legalabbis, igy logikus,de ezek szerint a jateknak nem, vagy nekem van baj a logikammal :).

"A másik, hogy eladási mennyiség sincs beállítva. Így eladni magadnak nem fogsz tudni igazán."

Ott a pont, az idegben ez eszembe sem jutott.

Gyakorlatilag rajottem az azt hiszem tobbszor feltett kerdesem valaszara is, hogy hogy kerul a gyarbol az epitkezesemre az anyag. Ha sejtesem nem csal, akkor beallitom a gyarat pl. claytronics eladasra, de csak sajat tradereimnek engedelyezem a vasarlast, mert kell a tobbi anyag nekem is amig nincs tultermelesem belole. Korrigaljatok, ha nem igy van, lecci. Elvileg akkor, a traderem a HQ termelt claytonicsot attudja szallitani a szinten HQ-n levo epitkezesemre?

"A zöldes dolgot nem igazán értem.
    Mi zöld az adott terméknél?"

A kepen zold szinnel jelzi a HQ-t es minden tulajdonomban levo hajot ugye.
    A HQ keres-kinal ablakan latni, hogy Advanced electronicsot keresek, mert az szep neon zolddel olvashato. Szurken olvashato meg tobb keresett aru, tobbek kozott a claytronics. #5674 3 es 4 -es kepet ezert tettem be, mert errol a 2 arurol van epp szo .
    Egyforman vannak, igaz automatara allitva mindketten, de csak az advanced electronicsot irja ki zold szinnel , hogy keresem es ott az ara is, mig a claytronicsot nem.
    Azonos beallitas! Na ezt sem ertem....:) Es ez most nem csak azert , mert automatan van, elotte a piszkakkal ugyebar, jocskan fel volt tolva az igenyles az adott anyagokra es sosem jelent meg zolddel kiirva, hogy mit keresek.. Mitobb , rohadt sokat kerestem most passz mi a neve, Comptrocsics vagy computer akarmivel, amit ugy vittek mint a cukrot , / tehat volt vevo/ es nem volt kiirva a HQ-m kepenel zolddel, hogy arulom...

"A kereskedés eme része nagyon macerás a játékban. Ezért teljesen felesleges újrakezdened, nem fog megoldani semmit, hacsak nem csinálod másképp."

Azert kezdtem ujra, mert a #5680 jelzett modot hianyolja a mentesem, tovabba a 10x termelesi modulokat is kivettem, azt is hianyolja ,bar az nagyon hianyzik...es ezek nelkul akartam megprobalni.

" Még annyit az előző hsz-emhez, hogy lehet, most tolnod kellene egy kicsit a sztori vonalakat.
    Én meg megpróbálok a hétvégére összerakni egy videót az önellátásról."

Ez fantasztikusan jo lenne es jutyubra is feltehetned, mert ott kerestem en is kezdeskor magyarnyelvu videot,de talan ha 2-3 emberketol volt 1-1. AZ is segitett,de ez nagyon jol jonne, szerintem sok mas kezdonek is!!!

Hogy Istvan se maradjon ki :)

#5675 "Én kivenném a vételi opciót arról a két termékről, hiszen gyártod őket!!! "

Itt mar teljes lanyos zavarban voltam, hivatkoznek ismet az idegre :) Most nyugodtabb allapotomba esett le mit irtal , en kevertem mar a vetelt-eladast meg a whiskey-colat...:)

Ne nevessetek ki de a "K" ezret vagy milliot jelent? Raktarnal pl. 30,000k .

Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.23. 18:06:50