Egosoft X4
-
LaLee67 #5668 Eddig kinlodtam vele, epitettem raktarakat setaztattam es semmi valtozas. Kivagom ezeket a 10 x -es modokat, majd ha kicsiben jol megy es kell, visszateszem.
Egy egyszeru factoryrol teszek ketto kepet . Egyiken latszik a kijelolt metan banyasz akit setazva vagy 10 percig hesszeltem es csak keringett mint golyafos a levegoben. Mellette ott a mod altali szonda es tettem le normal szondat is. A kepen a normal szonda adatai vannak.
Masik kepen a logikai nezeten latszik , hogy elegendo a raktar es vetelnel ki van jelolve, hogy csak sajat hajoimtol vegyen.
Erre mi van a kepen? Egy csomo kulsos migrans genya hozza a szaros metanjat, mert ugye penz kell a szerencsetlen factorynak, hogy a sajatjaim is hozzak. Persze sajatom nem hozza termeszetesen.
Annyira rossz az a metan ertek a szondanal? Nem tudom mi a jo ertek, amit ezek figyelembe vesznek.
1.kep
2. kep
Igen, tudom, hogy a betaban ezeket a betolakodokat is ki lehet x-elgetni, de ha egyszer nem akarok betazni....
Nem lenne veluk bajom, ha ures penztarnal is hozna nyersit a banyasz, mert penz nelkul a kulsos brigad sem jonne....
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.22. 12:03:35