Egosoft X4
  • LaLee67
    Mindkettotoknek koszonom a valaszat es egyben irok mindkettotoknek :)

Este ugy beragtam, hogy minden modot kivagtam, azutan persze amiket hasznaltam el kezdtem vissza pakolgatni.
    Eddig jutottam es talan indithato is lesz a jatek, ha azok a modok is vissza kerulnek amiket hianyol.

A Sector Satellites modot hasznalom, ebben van az egyszerre tobb bolya elhelyezese is es sokaig nem is volt semmi gondom.

Logikai kepet akkor tudok csak prezentalni, ha vissza tudok menni a mentesbe. Gyanitom, hogy a beallitasokkal csesztem el az egeszet. Annyira toltak a nyersit a banyaszok eleinte, hogy ezert allitottam be eladast is. 10 X-es tarolokapacitasu modulokat hasznalok, hogy kevesebb helyet foglaljanak es termeszetesen 10 x-es termelesu modulokat is.

Bal oldalon kijelolom pl. a HQ-t, jobb oldalon info nezetben latom mekkora a kapacitasa a taroloknak. Valoszinuleg en csak azt vettem figyelembe, hogy jelenleg mennyi van bennuk es a beallitasoknal en biztos joval tobb helyet foglaltam le elore, mint amennyit fogadni tudnanak a tarolok.
    Ja es valamelyik mod miatt ez a jobb oldali info a HQ-nal bekavar, mert mikor a tarolo vagy epitoreszben tarolt anyagokat akarom megnezni csak sotet ablakot mutat, mig a tobbi factorynal mindent rendesen megmutat. Este mar tobb anyagnal arra sem volt lehetosegem, hogy kikapcsoljam az eladast, mert nem adta azt az opciot ,de csinalt olyat is , hogy nem volt veteli opcio sem. Egyszeruen olyan kepet adott mint a termelomodulnal , ahol csak a termelest mutatja.

Az emlitett betas javitassal kapcsolatban:

Nekem ugy logikus, ha beallitok pl. vasra egy egymillas igenyt, akkor a hajoim azt termeljek be nekem szepen, mert mondjuk en abbol 600 ezret hasznalok fel es a tobbit elakarom adni, tehat nekem ne alljon le 600ezernel...

A traderek nem tudom hogy dolgoznak, lecci adjatok infot azzal kapcsolatban, hogy a termelo reszlegnel tarolt anyagokat valoban nem szallitja magatol at az epitoreszlegbe vagy ott is en baltaztam el valamit? Leszogezem, hogy penz mindketto reszlegnel boven volt.
    Eddig en manualisan pakoltattam at hajonkent a szukseges anyagokat az epiteshez es manualisan vasaroltattam a hajokkal.
    Ezt a modot tettem be,de nem volt idom sokat torodni vele, mert a sok kipipalasos resznel megakadtam, magyarul bena faxsz voltam naaa..

Irasom kozben egyre jobban erlelodik a gondolat bennem, hogy ismet ujat kezdek,de most nem a kadetossal,mert 4x nincs kedvem azt vegigjarni, hanem rogton a HQ-ssal.

Ja igen, a menedzsert is lecsereltem a hajo kapitanyat is meg kiszedtem es visszatettem a bazisahoz, de szinte biztos hogy a tulkapasbol nagy igenyu helylefoglalasokkal baltaztam el mindent.
    Igen neztem a hajok rakteret is es vagy full ures volt es toporgott vagy tele volt es azert tporgott es mar ebbol is ismet az jut eszembe, hogy Lali a raktarnal bactad el es azert toporogtak ezek a szerencsetlenek....na, de nagy az isten allatkertje, nem igaz ? :)

Iszom egy kavet es megnezem, ha indul a jatek, epitek meg raktarakat es kiderul minden, ha beborul...