Egosoft X4
  • LaLee67
    Koszi! Hely az van,mert nem automatan hagytam, hanem en allitottam nagyobbra a mennyiseg szuksegletet es az eladas is csak efolott indul be elmeletem szerint / barna es zold kis toloka, ha jol tudom a zoldet ha eleri,akkortol ad el./

Viszont ha automatara allitom vissza a hely igenyt,akkor pirosan egy nullat ir ki, a bentlevo nyersik utan. Pl. van bent 1,6k nyersi es en allitottam mondjuk 2k szuksegletre akkor 1,6k/2k ir ki feheren, de ha automatara allitom, akkor 1.6k/0 es a nulla az pirossal az 1.6k aszem narancsos.

Ez nem vilagos nekem, es raadasul a build resznel ha megnezem akkor minden tipusu raktarhely van es felig sincs feltoltve, tehat helynek kell lennie. Minden szektorban ahol van nyersi, mod alltali bolyak vannak kirakva. Ez a mod egyszerre tesz le jo par bolyat es neztem az ertekeket is. Ambar dunctom nincs mi a jo ertek,de sok olyan van ahol szerintem jo es nem 0.000060 hanem, pl. 16 . Ezek nem pontos adatok csak az erzekeltetes vegett irtam igy. Nyilvan minnel nagyobb az ertek, annal jobb a termes is.

Gondoltam arra, hogy a modok okozzak amiket betettem kezdeskor. Most probalom oket kidobalni es csak tenyleg amiket jonak tartottam, azt tartom meg. Valoszinuleg kezdhetem ujra az egeszet,mert a mentes hianyolni fogja a modokat es el sem indul...