Egosoft X4
-
LaLee67 #5661 Egy darabig szepen ment minden termeles a banyaszoknal. Ugy allitpottam be mindent ahogy irtad. Tulleptem mar a milliardot is, sok-sok Bp.-t megvettem. Epitettem meg 3 plotba. Aztan megallt minden. A banyaszok szepen a bazis mellett korozgetnek, ahova rendelve lettek, hogy melozzanak. Azt irja ki csak, hogy keresi a nyersanyagot.
Infot nezve a sectorrol, szarasig van sziliciummal, ami kell . A raktar ures, ezek a barmok meg nem mennek el a bazisuktol.
Egyesevel, ha elkuldom oket , hogy mit banyasszanak, akkor mikor tele a hatizsakuk, keresnek tovabb, megint nekem kell bekuldeni kirakodni a nyersit.
A traderek, mindegy hogy a bazishoz vagy az epitkezeshez lettek rendelve, semmit nem csinalnak, holott 50-50 millat betettem nekik. Amikor dragabba kerul az epites, akkor is tobbet teszek, mint amit jelez koltsegkent.
ezeket is persze, egyesevel kellett kuldozgetnem bevasarolni....
Maxos a menedzser mindegyiknel, megsem latom sehol, hogy mekkora tavolsagra mehet pl. a trader. A banyasznal ir 5 sector tavolsagot,de a paraszt ki sem megy a szektorbol. Setaval neztem jo ideig mi a kuvaanyjat csinal,de beragtam....
Tegnap este, feliratkoztam a betara,de ugyanugy allt mindenem. Most visszatettem a rendesre, mert kitalaltam magamnak, hogy addig jol ment minden, amig nem kezdtem el a HQ-n kivul epitkezni. Nagysokara lebontottam minden epitkezesem a HQ-n kivul es vartam a csodat, hogy elindulnak a banyaszaim,de nem.... szoval, nem jott be a gondolatom....
Aztan eszrevettem, hogy ahol a HQ van, az info szerint nincs szilicium, de akkor elotte, hogy banyasztak ott???
Most latom csak, par banyasz van a masik sectoprban,de a tobbi miert nem megy?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.21. 18:37:01