Egosoft X4
  • RJoco
    #5657
    Per pillanat ennyi felszabadítható pénzem nincs, de július végén 100%, hogy ez nem jelentene gondot.
    A barátnőmnek viszont most is van ennyi félretettje. Emellett a 12 hónapos 0%-os hitel sem egy rossz opció, csak 5€-val lenne drágább, mint azonnal fizetve.
    Egyelőre még türtőztetem magam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Vajon véletlen, hogy épp az éjjel gondoltam arra, hogy megkérdem tőled, amit a cimborád is mondott?
    Mert valljuk be, hogy az új kártyákat a gyártok igencsak alulárazták.
    Mikor a 980 Ti-t vettem 4 és fél évvel ezelőtt, akkor a normál ment 4-600€ között, az enyém 800 volt.
    A mostani kártyák azért jóval erősebbek, mint az enyém.
    Emellett infláció, korona és Cain kínja is volt.
    Az a helyzet, hogy én is arra gondoltam, hogy ezeknek ennyi a normál áruk. Az első ajánlott árakat jól elcseszték, senki nem akarta olyan olcsón adni. Ezzel az ügyes húzással kitakarították a régi kártyákat a raktárakból is. És akkor már minek olcsósítani? A média úgyis felkapta, majd szépen leszokik a bányászokra mutogatásról és elfogadják, hogy ez van. A köznép meg szintén ezt teszi.
    Amúgy ahhoz képest, hogy láttam a linkelt kártyát 2700-ért, 2200-ért is, a 2000-es ár nem rossz, bár baromira nem tartom akciósnak. Viszont a piacon jelenleg talán a legjobb ajánlat és van is nekik raktáron. Vagy nincs. Az is visszatartó tényező, hogy az utóbbi két drágább megrendelésemet nem tudták haladéktalanul teljesíteni és mind a két esetben nekem kellett rájuk írnom, hogy mi van a cuccommal. Szóval tőlük annyira szívesen már nem vásárolnék.

    A készre szerelt cuccal nincs bajom. Az MSI kártya is megy a mai napig. Mondjuk a zafírtól kicsit tartok, soha nem tartottam jó márkának. Rossznak sem, inkább távolságtartással kezeltem őket. Viszont eddig csak tőlük láttam ilyen kiszerelést.
    Amúgy sem kellene a kártya, mert az olyan további anyagi kiadásokhoz vezetne, amik nagy valószínűséggel kihasználatlanok maradnának.