Egosoft X4
  • Jóózsf István #5655
    Csak azt ne mondd, hogy megveszed ennyi pénzért, mert akkor sírva ugrok ki a földszinti ablakból!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Nem szeretem ezeket a kész megoldásokat. Valahogy olyan érzésem van, hogy esetleg nem tökéletes. A szerelhetőségről nem is beszélve!
    Nekem kell az a biztonság érzet, hogy ha elromlik az egyik összetevő, akkor kicserélem az adott részt és már mehet is minden tovább!
    De ettől eltekintve biztos jó kis cuccmák lehet.
    A Zafír ráadásul az AMD fő partnere VGA szekcióban, úgyhogy ez is egyfajta garancia.

    Említettem, hogy a cimborámnak volt egy ilyen megjegyzése, hogy: "Mi van, ha ez a rendes ár? Hogy innentől ennyibe kerülnek a VGA-k?"
    NEM, nem, nem, nem nem! Ne legyünk birkák! Ez az ár az ajánlott ár kétszerese!!!!! Úgy is mondhatnám, hogy NEM KATOLIKUS ÁR!
    Ha valakit felhív bármelyik maffia, hogy lófejet tesznek az ágyába, halat a küszöbére és az egész családfáját kiirtják, fel és lemenőkkel együtt, ha nem vásárol most videokártyát, akkor vegyen, de ha egy kicsit is el tudja halasztani, akkor eszébe ne jusson. Nem csak saját magát szívatja meg, hanem engem is! Én is szeretnék újat, mert baromi sokat fejlődtek tavaly, de HÜLYÉK NE LEGYÜNK!
    A ...szatócsok (Bármilyen negatív jelző behelyettesíthető, vérmérséklettől, neveltetéstől, vallási hovatartozástól függően!) annyiért fogják adni, amennyiért megvesszük. De ha nem vesszük meg...?

    Lassan eljutok oda, hogy minden PC-be ölt pénzt ki is dobhatnék az ablakon. Nem azért mert a konzol a császárság, hanem mert egyre kevesebb türelmem van a játékokhoz. Ha lenne értelme, akkor inkább visszafejleszteném. Eladnék belőle dolgokat, vagy kicserélném szolidabb képességű alkatrészekre. Mert ugye jücsübözni ("Jutúdozni" tegnap volt a Böllér balett. ) nem kell a 12-16 magos processzor. Sem a csillió dzsidzsbádzst memória és a rakat esesdé!


    Bocsánat! Ez a mostani ár-helzet a vesszőparipám. Ha felpattanok, nem tudok lekecmeregni róla egykönnyen. Ne adjátok alám a lovat!