Egosoft X4
-
Jóózsf István #5629 Biztos nem nyitod le a plusz gombbal(!!!) a menüt ami rejti az anyagszükségletet építkezésnél!
1080ti és 11 giga
A HWInfo csak az adatot szolgáltatja. A megjelenítésről a Riva Tuner Statistics Server gondoskodik, amit együtt kapsz az Afterburnerrel, ha ki nem veszed a pipát amikor telepíted. Elméletileg megy magában is. (Gondolom)
A fegyverzet variálás úgy nézett ki, hogy az összes A.Electronics gyáram áttetszővé vált, mintha most állna építés alatt. De csak pár fegyvert szeretett volna módosítani. Amit nyilván nem én rendeltem meg. Mert egyrészt leszarom, hogy milyen fegyver van rajta, másrészt kisebb gondom is nagyobb ennél. Szóval az összes ilyen modul átlátszó. Az anyagszükségletnél meg semmi. Építkezés áll. Számláló nincs. Ezt tudta csinálni órákon keresztül. Amíg ki nem gyomláltam a változásokat. Akkor minden modul vissza ált normális nézetbe. Mármint az építési menüben, mert nem voltam a helyszínen. Ezt is csak azért vettem észre, mert belenéztem a logikai nézetébe a klomplexnek és látom, hogy semmi fegyver összetevő, pedig anyag lenne hozzá, de egyszerűen nem bírja a gyár olyan mennyiségben gyártani. Így kerültem az építési menüben ahol is szembesültem a már vázolt helyzettel.
A bányászatnál miatt az első dolgom volt gyorsan ránézni egy kritikus gyárra, hogy lássam mit műveltek a fejlesztők. Meg ugye idő kell, mire a hatás jelentkezik. Amit írtam, hogy kiegyenlítődött, az kb két óra eredménye, ami meglehetősen jó. Alig pár perc SETA volt benne!!!
Nálam 58.3 MB
Mindegy, hogy jószándékú békés kereskedők, vagy véresszájú kalózok. Nálam, ha olyanom van, megyek nekik. Tulképp azért vannak a játékban, hogy büntetlenül irthasd őket. Ha a fejed tetejére állsz, akkor -5 marad a repu!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[Hotfix 1]Fixed GOG build. --------------------------- Ez azért volt, mert véletlenül elcseszték a GOG-os verziót és nem indult el.
[Hotfix 2]Fixed relations in Terran gamestart.
[Hotfix 2]Fixed some previously completed terraforming projects being shown as incomplete (problem introduced in 4.10).
[Hotfix 2]Fixed mission manager shortcut not working (problem introduced in 4.10).
[Hotfix 2]Fixed text errors for gamepad buttons (problem introduced in 4.10).
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.06.15. 17:04:53