Egosoft X4
-
Jóózsf István #5612 Bocsánat! Amikor válaszoltam Jocónak, a te hozzászólásod még nem jelent meg. Aztán meg már nem vettem észre.
Szóval a sárga és kék dologgal nem vagy egyedül, mert már magyaráztam ezt valakinek. Az S/M Gyártó és az X - XL gyártó moduloknak is SÁRGA a színe. Míg ugyanezen modulok KARBANTARTÓ verziója KÉK.
Természetesen a tervrajzokból, azt kell megszerezned valamilyen formában, amelyeket használni szeretnéd. Aztán majd úgyis megveszed mindet egyszer, amikor már nem tudsz mit kezdeni a temérdek pénzeddel!
Ha viszont a megrendelésekre apellálsz, akkor kvázi kötelező minden alkatrészhez tervrajzot szerezned.
És igen. Az építkezésnél is kellenek a tervrajzok, a különböző fegyverekhez, de annyi könnyítés van, hogy az "M"-es fegyver, ugyanaz a hajón és az állomáson is! Tehát nem kezeli külön a játék. Természetesen ez igaz az "L"-es lövegekre is!!!
Bermuda háromszögbe kerülnek a hozzászólásaid! Az 5610-es sem vettem észre!
Remélem nem beszéltünk keresztbe Jocóval, ha mégis, akkor szólj. Tisztázzuk!
Hogy mivel fegyverezd fel a hajóidat? Ez teljes mértékben hit kérdése (Mekkora szóvicc!) HIT--->TALÁLAT Éééééééérteeeed!
Na nem. Szóval én vallom, hogy kétszer ad, aki gyorsan ad. Tehát a Pulzus fegyvereket részesítem előnyben. Mert hiszem, ha a fegyver és nem mellesleg a lövedéke gyors, akkor nagyobb valószínűséggel találja el az ellent. Nyilván az a találat gyengébb lesz, mint ha egy plazma találna be, de a plazmának el is kellene találnia a célt, ami már messze nem akkora valószínűségű, mint egy gyors (in)pulzusnál! Így nálam a Pulse.
Jocó már másképp látja...
De ezt neked kell eldöntened, hogy melyiket találod hatékonyabbnak.
Persze ezek csak a lövegek. Hisz a fő fegyvere egy rombolónak adott!