Egosoft X4
  • RJoco
    Szia!
    Ha jól sejtem, akkor a terrán küldetésed nemrég indult és a terrán hajó éppen a HQ-d fölött ácsorog.
    Mikor a long range scanner-t kell használni, akkor első körben megmondja hol tedd.
    Majd ezt követően szól, hogy ez nem jó neki és ad 3 helyszínt, ahol el kell sütni. Igen ám, de egyszerre.
    Vagyis két helyszínre kiküldesz 1-1 hajót, te pedig beállsz a harmadikra. Mindegy, hogy ki hova megy, csak ott legyen.
    Ezt követően te elsütöd, ő meg örül, mint majom a farkának. Ezután törölheted a két hajó parancsát és ismét a dolgukra küldheted őket.

A hajógyárak igyekeznek beszerezni a nyersanyagokat. Ha tudsz neki szállítani, akkor még jobb, de rendelés leadást követően ő is elkezd intézkedni. Hogy te leszel a gyorsabb vagy egy NPC, nem tudni. Ha te viszel neki, akkor biztos, hogy kap.
    Ha türelmetlen vagy, akkor nyomd be a SETA-t és a játék ideje felgyorsul.
    A tízszeres sebesség csak elméleti. Én úgy hatszoros sebességnövekedést vettem észre. Mondjuk az új procival nem is néztem.

A hajófelszereltséget a képernyő jobb oldalán látod. Ha nincs ott a fegyver, akkor nem fog rákerülni. Ahogy pajzs sem és más sem. Ha kiválasztod, akkor odakerül és természetesen az ár is nő.
    A hajókat beküldheted egy Wharf-ra és fejlesztheted őket, nem kell újakat venni.