Egosoft X4
-
LaLee67 #5483 Sziasztok! Most kezdek ismerkedni ezzel a jatekkal. Vegre tudok Cerberust venni az Argon-tol. Vettem is 10 db-ot. Egy Katanaval es egy nemezissel karoltve akardam egy feladat soran elfoglalni egy szallitohajot. Mikor leallitottam volna az info fulnel a fegyverek hasznalatat, nem jelent meg a lehetoseg,csak egy darab dront mutatott. Bele tellett kis idobe mire rajottem, hogy a 10 cerberusnak egy szal fegyvere sincs, ezert nem jott az az opcio. Vettem egy ujat probakepp. Fegyver valasztasnal zold pipaval jelzi az alapfegyvert viszont vasarlas utan nincs semmi fegyver. Ha masik fegyvert teszek ra, egybol ugrik az ara, az okes,de ki is irja, hogy nincs neki pl. microchipje a gyartashoz.
Jelen esetben nem ez hianyzott neki csak ez a nev jutott eszembe :)
Ilyenkor mi a teendom? Transportrel kuldjek hianyzo anyagot eladasra arra a Warfra ahol gyartatnam?
Ez normalis a jatekban vagy a feltett modok egyike kavart be nekem?
Masik: sajnos nyelvtus hianyaban elakadtam egy terran kuldetesnel a Gravimetric Studies nel. Ketto videot talaltam csak rola,de az sem tette vilagossa szamomra mit csinalok rosszul. Long szkennerelnem kellene,de akar hova allok es szkennerek, nem jo neki.
Meg eszembe jutott valami. Setam mar van,csak nem tudom mire jo az a szkenneles tipus. Mire jo?
Bocs a sok kerdesert es lesz is meg tuti :) Joparra ar kaptam valaszt hogy januartol visszaolvastam a beirasok felet,majd folytatom is,de jatszani akartam mar :)