Egosoft X4
  • RJoco
    A Memory of Profit-os terraformálás semmiség volt.
    Az Nvidium üzletüket pikk-pakk megcsináltam és már el is fogadta a küldetést.
    Nem is tudom, hogy folytassam e a műveleteket, hiszen nekik nincs szükségük nagyvárosokra. Érdemesebb lenne a következő rendszerbe ugranom, mint itt pazarolnom a nyersanyagot.

Gondoltam lehetőséget adok az argonoknak elfoglalni Argon Prime-ot. Hátha továbbhalad a terrán szál.
    Ezért lebontottam a városházámat, így senkié nem lett a rendszer. Mivel, ha az enyém, akkor más nem épít bele védelmi állomást.
    Először nem történt semmi. Kerestem az argonoknál feladatot is rá, de semmi.
    Reach-ban lelőttem a Katanával a paranid városházát. Érdekes mód a paranidoké maradt a rendszer. Pedig az argonoknak is volt városházájuk a rendszerben. Viszont nekem is. Lebontottam az enyémet és az argonoké lett a rendszer. Mindjárt találtam is egy védelmi állomás építős feladatot tőlük, csakhogy nem a jó rendszerbe. Na mindegy.
    Hogy máshol is haladjak, egy Asgard-dal lelőttem Antigone Memorial-ban a paranid városházát. Azonnal az ANT csoporté lett a rendszer. Hátha ez is kell a terrán szálnak.
    A TRI-nél 1-et esett a repum, csak az állomások haragudtak rám. Kb. 10 percig, majd ismét kékre váltott mind a kettő.
    Aztán vicces dolgot vettem észre, argon építő építette újjá a paranid városházát Reach-ban.
    Üzenetből többet is láttam, hogy a TRI Argon Prime-ban épít védelmi állomást, így inkább visszaépítettem az enyémet.
    Majd látom, hogy nem messze ott az argonoknak is a védelmi állomása, még épül, de városháza már volt. Így ismét lebontottam a sajátomat és végre az argonoké lett Argon Prime.
    Aztán mind a két állomáson visszaépítettem őket, hogy ne tátongjon lyuk a modulok között.
    Kíváncsi leszek, hogy továbbmegy a történet vagy sem.

A játék gyakran rettenetesen akad, csak úgy pezseg az élet a rendszerekben.