Egosoft X4
-
Én sosem vettem hibának. Ki vette hibának?
Szerintem tök reális, hogy vannak holt terek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Felteszed te még azt. Aki képes volt az 1.0 X4-el játszani, annak nem szabad feladnia egy már kiforrott játéknál. Meg kell tanulni. Én EA korában ismertem meg. akkor sokkal durvább volt.
És igen, ha már mindenképp kerekezni akarsz, akkor is meg kell tanulni a giroszkóp használatát. Ha elég erős, akkor tényleg fel tudja állítani a járművet. És nekem ehhez videó sem kellett. Viszont én repülő járműveken tanultam meg a használatát.
Amúgy nekem sosem tetszett, hogy nincs megfelelő tapadása a járművemnek. Viszont kisebb felfedező kocsival érdekes volt hegyre felmenni, majd onnan lejönni/repülni. Volt rajta hajtómű is, ami az előremenetet segítette.
A kamera olyan, amilyen. Ez is volt rosszabb. Viszont belső nézetben sosincs gond.
Plusz, ha engedélyezve van a világ beállításainál, akkor van olyan külső nézet, amivel a karaktered helyzetét figyelembe véve bármilyen messze eltávolodhatsz a kamerával. Ha megmozdulsz, akkor a kamera is változtatja a helyét. Ennek a nézetnek van egy olyan módja is, hogy a kamera fix pozícióban van, mindegy, hogy te, hogy mozogsz. Ki is mehetsz a kamera képéből.
Ezeknél ugye nincs az a jelenség, hogy a kamera falban lenne, ezért visszaugrik belső nézetre.