Egosoft X4
-
Jóózsf István #5384 Érdekes, hogy ez nem ficsőrként van jelen a játékban, hanem inkább mint hiba. De elég stabil ahhoz, hogy már már úgy gondoljunk rá, mintha szándékos lenne, hogy kell egy kis fifika hozzá. Persze ez az odasimulós hátulról mellbe stílus nem újdonság. Lehet, hogy már előtte is létezett, de én a Ribörszben szoktam rá. Így lehetett elfoglalni a nagyobb hajókat.
Szolgálati közlemény:
Tegnap másodszor is letöröltem az Űrmérnököt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Merthogy addig-addig piszkálta a fantáziámat a dolog, hogy feltettem másodszor is. Nem is volt különösebb probléma. Elvoltunk mint a befőtt. Még röhigcséltünk is a hibákon. De felköltöztünk a holdra. Épp csak sátrat vertünk, felderítettük a nyersanyag lelőhelyeket, mert ugye azért jöttünk elsősorban. Felépítettük a földön már, bevált kis bányász autónkat (Tudom, hogy nem autós, hanem űrhajós játék) Azzal sem volt gond, mert ugye a földön az volt a baj, hogy túl nehéz volt és elakadt. De a holdon ugye 1/6-a a gravitáció, ami ebben az esetben előny. Szóval örültünk, mint majom a farkának. Addig, amíg el nem csatangoltam és bele nem ejtetem fejjel egy szűk mély kráterbe. De még ez sem volt akkora baj, hanem inkább az, hogy itt megint beleszólt a fizika, ami ebben a játékban külön tanulandó, és a kamerakezelés, ami pont akkor csinál valami hülyeséget, amikor valami kritikus pillanatban egy precíz mozdulatra lenne szükség, hogy a talpára kerüljön. Akkor még a társam is adta az ívet, hogy "DE, AZT MINDENKI (!!!!) TUDJA, HOGYAN KELL TALPRA ÁLLÍTANI EGY JÁRMŰVET!"
"Felmész a jücsübre és megnézed, hogy a giroszkópot így meg úgy..."
Nnna, itt gurult egy gyógyszerem. Mindent letöröltem a gépről, amiben az "űr" És a "mérnök" szó szerepelt, bármilyen nyelven!
Most épp azon gondolkodom, hogy ha harmadszor is felteszem, akkor mekkora barom leszek?