Egosoft X4
-
Jóózsf István #5360 Azokban a játékokban ahol van fizika, jobbára olyan amilyen. Nálam ez eléggé fekete vagy fehér kérdés. Mert vagy van és tökéletesen működik, vagy ha nem akkor inkább ne is legyen. A muris az a dologban, hogy a hófutó a legjobb, vagy épp a legrosszabb példa rá. Van, de olyan amilyen!
Nem tetszik a játék felépítése sem. Nem áll kézre. Mondjuk sokat nem próbálkoztam vele. Kúpban nyomtuk egy barátommal.
És akkor ott vannak az apróságok: Ugyan miért halnék meg a földön, amikor elfogy a ruhámból az áram? Miért vesztem el a hátizsákom tartalmát, ha kilépek a játékból?
Meg a komolyabbak: "Úgy nem építheted, mert amikor összerakod felrobban." Nem azért mert robbanószer van benne, hanem mert egymásnak feszülnek az erők, amitől szimplán szétesnek dolgok! És akkor nekem hátulról mellbe kell megdugni a FIZIKÁT, mert normálisan, ahogy az értelmes ember gondolná, úgy nem jó!
Az első nap után (kb 8 óra) töröltem a játékot. Aztán valahogy visszacsábítottak, Akkor 10-12 szenvedtünk. Tehát összesen van benne 20 órám.
Szóval... Talán egy tíz évvel ezelőtt ellettem volna vele, de ma már, inkább köszönöm nem kérem!
Cimborámmal egy napig küzdöttünk, hogy értelmes bányász autót építsünk. Nagyon csúfos kudarcba fulladt. De azóta megoldotta...