Egosoft X4
  • RJoco
    Pedig elvileg a leokézás előtt ott kellene lennie a szektor távolság beállításnak.
    Mivel a parancsot a térképen a hajóra jobbklikkelve adod ki, így nézd meg a hajó infó paneljének parancs fülén, esetleg ott van a szektor távolság beállítás lehetősége.
    Most így nem emlékszem rá pontosan és ma már nem ülök a gép elé.
    Ha nem jön össze, akkor holnap írj egy újabb hsz-t és délután megnézem.
    Feltéve, ha István nem lesz gyorsabb, bár ahogy nézem, nagyon belemerült valami havas talicskázós játékba.
    Amúgy ezen a fülön látszódnia kell, hogy épp mit csinál. Az is, ha venni vagy eladni akar valamit.
    Az, hogy nem mozdul, azt is jelentheti, hogy nem talált megfelelő üzleti lehetőséget.
    De az is lehet, hogy ki kell helyezni pár műholdat, hogy lássa a dolgokat.
    Esetleg neked kicsit körbejárni a területet.
    Nem tudom, nekem sosem volt ezzel gondom. Csak kiadtam a parancsot és magára hagytam. Mikor legközelebb ránéztem, dolgozott. Illetve az értesítési ablakban mindig látható volt, hogy épp vett valamit vagy eladott valamit. Egy hajónál ez egyértelmű. Azóta ezt kikapcsoltam. Viszont a hajó infó fülén bármikor megnézhetem, hogy milyen üzleteket csinált.
    Sokszor tudtam olyan állomásnál távolról vásárolni, ahol már rég jártam.
    De sok állomásról loptam modult és bizonyos dolgot feloldottam azzal, hogy leszkenneltem a négy adatlyukat. Ne kérdezd, hogy mit, nem értettem.
    Illetve az adatlyukak (nem EMP által készítettek) szkennelésével volt valami üzleti dolog is meghatározott időtartamra. De ezzel sem foglalkoztam igazán. A lyukakat a tervekért szkenneltem.