Egosoft X4
  • RJoco
    TE ATYA ÚR ISTEN!!!
    Működött az erősítő!
    Egy egész I termett nem messze a Yaki állomástól.

Történt ugyanis:
    Tegnap kipróbáltam a kukuri hajót. Külsőre sem tetszett, a nemezis sokkal szebb, pl. nincsenek dobozok kötözve a hajóra.
    És bár a terrán pulz elég erős, én alapvetően ratatás vagyok. Az viszont nagy energiás és csak terrán hajókra megy fel.
    Így a kádban lubickolva jött az ötlet, hogy, ha úgysem olyan fontos a hajó, akkor akár a benépesített világban is folytathatom a játékot, nem kell a kiirtottban csóróskodnom pár száz millával, mikor lehetek milliárdos is. És nem gond megvenni a terrán BP-ket. Nameg itt már elkészült a második nagy hajógyáram és van is kinek gyártani hajókat, nem csak magamnak.
    Úgyhogy ma neki is ültem, de adtam egy esélyt a Yaki szálnak.
    Visszatöltöttem egy olyan mentést, ahol épp le kellett szállítanom a második yaki csónakot bevizsgálásra. Ez pont az előtt van, hogy meg kell keressem a yaki hazáját.
    Eközben elküldtem egyik hajómat és már előre kitelepítettem a nav bójákat a terrán rendszerekben. Valamint sereget vezényeltem a yaki rendszerbe. És kis hajókat a terrán nőci állomására, meg a yaki állomásra is.
    A splitekkel versenyt videózva néztem és hallgattam a sok szöveget.
    Egy ponton, mikor a kopasz szövegelt, nem volt jó a térkép. Ez kicsit gáz volt, mert az áruló yaki épp ment volna beárulni. De nem sikerült neki.
    A splitek ezerrel lőtték az állomást, mikor megkaptam a repu jutalmat, végighallgattam az előléptetési ceremóniát és a játékot szüneteltetve meg tudtam venni a BP-ket a yakitól, kényelmesen.
    Ez után még volt annyi időm, hogy hezitáljak egy kicsit, de végül megnyomtam a nagy gombot és jött egy I.
    Meg egy küldi a terránoktól, hogy állítsam meg az inváziót. Volt egy 15 perces visszaszámlálás is, de azt nem tudom, hogy pontosan mire. Nem ment végig, de sikeres lett a küldi.
    Jutalmul kaptam egy terrán rombolót. Vagy cirkálót? Asszem cirkáló. Olyan a jele, mint a csörgőknél. A csatahajó meg inkább a raptor. Na mindegy. Ez is meglett.
    A yaki csaj utolsó küldije a kukázás volt, mint máskor.
    Még mielőtt elpusztult volna az állomás, besegítettem elpusztítani az erősítőt. A splitek már rajta voltak. Így a yaki nem szeretett, de a küldi megmaradt.
    Valamint a terránoktól is kaptam egy kukázós küldit, csak ezt az erősítőnél kellett megcsinálnom.

Úgy másfél óra alatt meg is lett minden.
    Most megint csak a terrán szál van, ami így, hogy vannak argonok, talán tovább fog menni. Hacsak nem az a gond, hogy Argon Prime az enyém. De, ha nem az enyém lenne, akkor a paranidoké lenne.
    És a terrán BP-ket is megvehetem, mert hála a yaki szálnak, 16-ról 23-ra ugrott a repum náluk. Nem kell güriznem, csak végighallgatnom az előléptetést.

Azért így igencsak izgalmas volt. Nem volt olyan egyszerű, mint ahogy leírva kinéz.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.04.06. 21:02:10