Egosoft X4
-
A normális anyag nem gond. Megtermelem magamnak. Ha nem elég, akkor felhúzok még pár modult.
A napfényt már figyeltem korábban is, ez ugye a béta hozománya volt anno.
A régi rendszereknél csak nagyon kevésben van változás. Egy-kettő 50%-os lett. Kb. ennyi.
Viszont csak ma néztem, hogy ezt a Naprendszer miatt hozták be, nem másért.
Mondjuk a terrán napelemek amúgy is elég gázok. Egyrészt mindegyik felfele néz, vagyis nem a csillag fele. (De szép is volt Reunionban, mikor azzal lehetett játszani, hogy a csillag felé fordítsuk a táblákat. Asszem itt sem számított, hogy merre néz, de legalább keltett egy valós érzetet.) A másik, hogy csak 3000-et termelnek óránként. Ehhez képest a normál táblát lehet a csillag felé fordítani, ha nagyon akarja az ember és 10500-at termel óránként. Szóval van némi különbség.
Térben többet foglal, vagyis nagyobb a normál, de 20x20x20 km-en ez nem számít.
Egy másik érdekesség, hogy hiába van csak argon lakóhelyem és gyártok csak argon kaját, a hajómra csak elvétve kapok embert. Most is feltöltöttem a manager szállítómat, két ember volt, kb. 3 teladi vagy paranid és úgy 7 split. Legalábbis a nevekből ítélve.
Bár mintha ezek is néha változnának.
Mint a gyártás áttekintő, mindig pakolássza a modulokat a "táblázatban". Én meg keresgélhetem őket.
Úgy látszik, hogy egy időre megfékeztem a terrán terjeszkedést.
A közvetlen szomszédságokat befoglaltam.
Amúgy is kevés az építőanyaguk. A saját gyáramból kell furikáznom, hogy a területükön meg tudjon épülni az új gyár.
És Trinity Sanctum nincs közel.