Egosoft X4
  • Jóózsf István #5255
    Máig nem tudom és valószínűleg soha nem is fogom megtudni, miért kaptam azt az üzenetet, hogy a három Yaki lehetőséget miért buktam el. Mert ugyanis, egyszerre csináltam én is a két szálat és haladtam a Terrán küldetésekkel. Lehet, hogy amiatt lehetetlenedett el a további esélyem a Yaki-val. Vagy mert nálam is elpusztította valaki, vagy valami az erősítőt!
    De már nem is érdekel. Próbálom nem izgatni magam miatta. Elég nehéz volt Terrán végkifejletek közül is választani. Gyűlölöm ezt a választásos módszert. Az istenadta birka nép kényszerítette ki ezt a fejlesztőkből. Simán lehetne egy fix történet egy véggel és kuss! De a vérpistinek az nem jó, mert ő szeretné ha egy néger leszbikus távolkeleti buzi és még ki tudja hány gender és rassz akarata érvényesüljön, mert szerinte így lesz egyensúlyban a világ!
    Mondanom sem kell, hogy elítélem és megvetem a genderelést és rasszolást. (Indokolatlan erőltetése bármelyik szélsőségnek)
    Rasszista vagyok? Nem mert mindent és mindenkit gyűlölök, csak van amit vagy akit kevésbé!