Egosoft X4
-
Másodikra és harmadikra is sérelmezhető a Kha'ak aktivitás annak tekintetében, hogy elcseszték a szektorvédelmet.
Vagy eleve sosem volt jó.
Ugyanis hiába van Patrol-ra nyomva külön-külön egy csörgő és egy sárkány raj, akkor sem képesek megvédeni a bányászokat.
Sőt, annyira el van cseszve az egész harcrendszer, hogy az L-es bányászhoz rendelt 20 Asp egyszerűen nem hajlandó megvédeni a hajót. Pedig a Defence adott és ki is vannak eresztve. Majd azt látom, hogy szépen formációba állnak a hajó mögött, míg a lilák támadják azt.
Kis hajónál ugye azt cseszték el, hogy elkezd menekülni, majd meggondolja magát és visszamegy a helyszínre. Minek következtében megint támadás éri.
Ráadásul SETA alatt inkább nem szólnak és kapcsolják ki, mint ellenkezőleg.
Az SCA nem szokott nagy galibát okozni, kivétel amikor valamelyik állomásomat hackelik meg.
Az FRF már pár szállítómat leszedte. Kicsit is, nagyot is.
A mod nekem is fent volt, de rájöttem, hogy a kis hajóktól amúgy is szabadulni akarok, szóval nem jó, ha újragyártásra kerülnek.
A Reunion-os jó volt, az tetszett. Egy szikla és kész. Nincs fölösleges járkálás, meg szállítgatás. Az állomások körül keringő forgalom sem hiányzik. Amúgy sem tudom, mi értelme, hogy a dokk egyik oldalából kijön a kis vacak, majd a másik oldalon bemegy.
A Reunion és X4 közötti rész nekem nagyjából kimaradt. TC-t megnéztem, nem tetszett az irányítás és az állomások is baromi nagyok voltak. AP-vel az Argon szálat vittem egy darabig, de azt is csak pár éve.
Rebirth-tel alig játszottam. Volt pár próbálkozásom, de igazán az sem jött be. Legénység keresgélés az állomáson, meg csövekben mászkálás. Nem hiányzik.