Egosoft X4
  • Jóózsf István #5206
    Megjavították a sztorit. Továbbment és a gyár is megmaradt. (Azt hittem elveszi, ahogy szokta)
    Három lehetőséges lezárás van. Le is zongoráztam mind a hármat. Rontásba teszem, bár....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Először és ez az első lehetőség is, hogy a Terránokat támogatjuk és a nálunk lévő előzőleg megszerzett adatokat nekik adjuk át. Ennek a következtében ők lesznek erősebb pozícióban az argonokkal és az Antigónékkal szemben. Utoljára még le kell lőnünk egy ANT behemótot és a kíséretét. Ez a könnyebbik.
    A második lehetőség ennek az ellenkezője és meg kell védenünk ugyanazt a behemótot. Na erre rá kell készülni, mert két rombolót és a sleppet kell megállítani. Úgy is épphogy sikerült, hogy voltak romboló rajaim a szektorban (Second Contact Flashpoint) és két-két rajt küldtem az egy-egy rombolóra a kicsiket meg elintéztem én (2 "M" fregatt és talán 3 vadász)
    És ugye a harmadik, amikor megsemmisítjük az adatot. Na ilyenkor azonnal vége a sztorinak. Illetve nem biztos, mert most a második lehetőségnél is még hívott Dal Gusta, hogy az argonok megindultak a Terránoknak... Gondolom az elsőnél meg a Terránok indultak meg, a harmadiknál esetleg béke lesz, de ezeket a reakciókat nem vártam meg!
    Pusztán ezért a döntésért nem kapunk lóf.szt sem! (Azt még ide rontom, hogy korábban a Terránoktól kaptam egy rombolót. "Syn"
    Nem hiszem hogy köze lenne a sztorihoz, de az AP-ban levő mellesleg küldetés gyáramnak nekiment egy Argon hordozó (Hálistennek kevés vadásszal!) Egy romboló és egy ellátó hajó. Jólesett leszedni őket a kapott syn-el

Szóval ennyi.
    Azt is ígérték, hogy megjavítják a rakétavédelmet, (Missile Defence) merthogy nem működik!!! Na, arra nem futotta!