Egosoft X4
  • RJoco
    Pont így vagyok ezzel én is.
    Tegnap még sikerült jól megszívatnom magam. Többször is.
    Nem értettem, hogyan lehet növelni a páratartalmat a bolygón.
    Valamiért egyszer csak nem tűnt fel, hogy a jeget még mindig meg tudom csinálni.
    Tegnapig. Mondom de jó, akkor jól emlékeztem, hogy a jég kell hozzá. De, hogy miért gondoltam, hogy az már nem megy, nem tudom. Mintha hiányzott volna a start gomb. Vagy eltűnt a sok kék csík között.
    Na mindegy, príma, csak 2,8M jég.
    Nézem is a raktárat, vissza van állítva automatikusra és 575k körül táraz be. Ehhez képest van bent 2,3M. Megint manuálisra állítottam és feltoltam 3M-re. Amit nem is engedett, beállított valami 2,999,961-es értéket. Megnöveltem manuálisan, ő meg visszatolta. Hely van. Szóval... Mindegy, ez is elég.
    Nyomatom a SETA-t, de nem gyűlik a jég. Mi van már megint!
    A vásárlási csúszka le volt húzva nullára. Ez sem automatikus.
    Feltoltam maxra, egyből megjelent vagy 20 bányász, amelyeknél ott volt a jég kirakásra készen.
    De már elment a kedvem, így kiléptem.
    Elkészült az új hajógyár, pikk-pakk összeszedett 700M-et. Viszont nyersanyaggondokkal kűzd.
    Mondjuk a HQ is. Kevés a bányász. Ha a HQ fele áll, mert megteltek a raktárak, akkor kényelmesen ellátnak mindent. De amúgy nem képes rá 116 kis bányász és 60 nagy. Nagyjából fele-fele arányban van a gáz és érc. És mind a kettőnél van hiány.

Ha ismét real környékén járok, akkor megveszem PS5-re a Cyberpunk-ot és asszem ezt hanyagolom.
    A terrán szálat és a bolygózást nem lenne rossz megcsinálni, de majd meglátjuk.
    A terránoknak felhúztam egy védelmi állomást split modulokból és csak 2-t nőtt a repum. A lézertornyaik -15-nél még simán rám lőttek. Most -13-nál nem tudom.