Egosoft X4
  • Jóózsf István #5175
    Akkor tulajdonképp az úttörő szállal végeztél te is...

Dilemmába kerültem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ott ahol három részre válik a "Yaki" történet (A Terran sztoriból a kishajót a csikóhalhoz vittem kikódolni...) Vagy lerombolom a trafót, vagy megyek árulkodni, vagy kirakhattam bójákat a naprendszerben. Na, én ezt választottam, de az amúgy velem lévő nyomorult féreg Yaki beárult a Terránoknál (Meg kellett volna állítanom, de elbénáztam!) Most -28-on vagyok velük. Ez csak azért baj, mert ha ezen a szálon megyek, akkor rászabadíthatom a Xenonokat a naprendszerre, de aztán még mindig le kellene szállnom egy terran állomáson. Ami ugye így már lehetetlen. Azt is választhatom, hogy elárulom a Yaki-t és megyek szintén egy terran állomásra árulkodni én magam. Ugyanaz a kotta. Vagy választhatom azt, hogy lerombolom a relét.
    Vajon, ha visszatöltöm, és elkapom a gyökeret, akkor nem derül ki a turpisságom? Meddig tudnám fenntartani ezt a több lehetőséget? Melyik utat válasszam?
    Azért indultam erre, mert a lehető leghamarabb akartam benyalni magam a kukurikúért (Yaki nemezis) Split mk4-es motorral úgy megy mint egy Sárkány (kb 1200) De a pajzsa meg ugye jobb. Sőt! A terrán pajzs mintha jobb lenne a Teladinál is!
    Szóval maradhatok ennél a folyamnál is és megpróbálhatom magam visszanyalni, de -28-ról azért nem egyszerű!