Egosoft X4
  • Jóózsf István #5142
    Kis matek. Ennél az önellátó hajógyárnál a képen jól látszik, hogy a szükséges munkásoknak az egyharmada áll rendelkezésre. Ha most meg akarom bízni, hogy építsen nekem egy hajót, akkor valószínűleg az lenne a reakció, hogy oké, de ember nem lesz rajta! Nem futja a negyvenezerből!!! De nem ez a lényeg. A melósok etetéséhez éppen elegendőek a kaja termelő modulok. Mármint a jelenlegi létszámhoz. Magyarán háromszor ennyi fog kelleni!
    Nem tudom, hogy valaha is vétett-e ekkora hibát a fejlesztőgárda. Nyilván lenne itt pár ember aki kapásból tudna példákat mondani. De ennél értelmetlenebb módosítás kevés jutna eszünkbe! Erre mondják a tengerentúli filmekben, hogy: KÁMÓN!
    Persze mondhatjuk azt is, hogy minek nekem ekkora hodály? Most nem mindegy, hogy egy nagy, vagy három kisebb?
    Jótanácsként azt tudnám javasolni, hogy amikor odaértek, hogy választanotok kell kivel álljon hadban a paranid csürhe, akkor jól gondoljátok meg, hogy a "MINDENKIVEL" lehetőséget válasszátok!

    A hülye gazdasági igazgatós jücsübömhöz (#5121) jött egy hozzászólás, amiben kifejti az emberke, hogy a játék nincs felkészítve arra, hogy egynél több szilárd nyersanyagot kelljen begyűjtenie... HANEM, MÉGIS MI A LÓF.RA???
    Kezdem elveszteni a türelmem!